Opvarm olivenolien i en kasserolle. Læg hvidløgsfedene (med skræl) i olien og steg dem bløde over svag varme i 15 minutter. Pas på, at hvidløgene ikke brænder på. Lad dem afkøle i olien.
Sæt piskeskiven i foodprocessoren. Mas hvidløget mellem tommel- og pegefinger ned i skålen (fjern skrællen). Tilsæt æggeblomme, sennep, eddike og en knivspids salt. Mix i 15 sekunder.
Lad motoren køre og tilsæt hvidløgsolien i en stråle gennem åbningen. Stands ind imellem, så æggeblommen har mulighed for at optage olien. Når du har kommet al hvidløgsolien i, kan du tilsætte solsikkeolien lidt hurtigere.
Fortsæt indtil du har fået en tyk, cremet mayonnaise. Smag til med krydderier.
Ved at klikke på linket forlader du den officielle Royal Philips ("Philips") hjemmeside. Eventuelle links til tredjepartswebsteder, der kan vises på dette websted, er kun tilvejebragt for din bekvemmelighed og repræsenterer på ingen måde nogen tilknytning til eller godkendelse af oplysningerne på disse linkede websteder. Philips giver ingen erklæringer eller garantier af nogen art med hensyn til tredjepartswebsteder eller oplysningerne deri.