0

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom.

    Hjemmelavet mayonaise med ristet hvidløg

    Nemt og anvendeligt

    Portioner 1 p, Tilberedningstid: 20 m

    Ingredienser

    • friskkværnet sort peber
    • ½ spsk. hvidvinseddike
    • 1 dl solsikkeolie
    • 1 dl olivenolie
    • 1 tsk. sennep
    • 2 fed hvidløg
    • 1 æggeblomme

    Vejledning

    • Opvarm olivenolien i en kasserolle. Læg hvidløgsfedene (med skræl) i olien og steg dem bløde over svag varme i 15 minutter. Pas på, at hvidløgene ikke brænder på. Lad dem afkøle i olien.
    • Sæt piskeskiven i foodprocessoren. Mas hvidløget mellem tommel- og pegefinger ned i skålen (fjern skrællen). Tilsæt æggeblomme, sennep, eddike og en knivspids salt. Mix i 15 sekunder.
    • Lad motoren køre og tilsæt hvidløgsolien i en stråle gennem åbningen. Stands ind imellem, så æggeblommen har mulighed for at optage olien. Når du har kommet al hvidløgsolien i, kan du tilsætte solsikkeolien lidt hurtigere.
    • Fortsæt indtil du har fået en tyk, cremet mayonnaise. Smag til med krydderier.
    • Tilberedningstid i alt: 20 minutter
    Hjemmelavet Mayonaise Med Ristet Hvidløg | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.