50 g blandede grønne urter (f.eks. persille, mynte, dild og purløg)
100 ml olivenolie
Vejledning
Skær artiskokkens blade fra, og skær enderne til, således at artiskokkerne kan stå lige op. Gnid kanterne med en halv citron, og skær den anden halvdel ud.
Læg en citronskive på hver artiskok, og placer dem i dampskål 1. Sæt timeren til 35 minutter, og kog artiskokkerne.
Forbered saucen ved at grovblande hvidløg, kapers, ansjoser, sennep og 1 spsk citronjuice ved brug af håndblenderen eller foodprocessoren. Tilsæt til sidst olivenolie. Server artiskokkerne pyntet med salsa verde.
Den samlede tilberedningstid er ca. 50 minutter
Lignende produkter
Æggekoger i 3000-serien Perfekt kogte æg - hver dag
Ved at klikke på linket forlader du den officielle Royal Philips ("Philips") hjemmeside. Eventuelle links til tredjepartswebsteder, der kan vises på dette websted, er kun tilvejebragt for din bekvemmelighed og repræsenterer på ingen måde nogen tilknytning til eller godkendelse af oplysningerne på disse linkede websteder. Philips giver ingen erklæringer eller garantier af nogen art med hensyn til tredjepartswebsteder eller oplysningerne deri.