0

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom.

    Artiskokker med salsa verde

    Urtedrøm

    Portioner 4 p, Forberedelsestid: 0 m, Tilberedningstid: 50 m

    Ingredienser

    • 4 store artiskokker
    • 1 citron
    • 2 fed hvidløg, skrællede
    • 2 spsk kapers
    • 1 ansjosfilet, hakket
    • 1 spsk Dijonsennep
    • 50 g blandede grønne urter (f.eks. persille, mynte, dild og purløg)
    • 100 ml olivenolie

    Vejledning

    • Skær artiskokkens blade fra, og skær enderne til, således at artiskokkerne kan stå lige op. Gnid kanterne med en halv citron, og skær den anden halvdel ud.
    • Læg en citronskive på hver artiskok, og placer dem i dampskål 1. Sæt timeren til 35 minutter, og kog artiskokkerne.
    • Forbered saucen ved at grovblande hvidløg, kapers, ansjoser, sennep og 1 spsk citronjuice ved brug af håndblenderen eller foodprocessoren. Tilsæt til sidst olivenolie. Server artiskokkerne pyntet med salsa verde.
    • Den samlede tilberedningstid er ca. 50 minutter
    Artiskokker Med Salsa Verde | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.