0

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom.

    Kål- og kødbollesuppe

    En efterårs- og vintersuppe, der indeholder din helt egen yndlingsopskrift til kødboller.

    Portioner 4 p, Forberedelsestid: 5 m, Tilberedningstid: 23 m

    Ingredienser

    • 80 g grøn- eller savojkål
    • 80 g søde kartofler
    • 1 tomat
    • 1 lille, finthakket rødløg (30 g)
    • 2 tsk fennikelfrø
    • 150 g meget små kødboller lavet ud fra din yndlingsopskrift
    • 800 ml grønsagsbouillon
    • Stødt sort peber
    • Efter eget valg:
    • Nogle få dråber Worcestershire Sauce
    • Parmesanosteflager som garniture

    Vejledning

    • Tilbered små kødboller, ca. 2-3 cm tykke efter din egen opskrift.
    • Vask, adskil og skær kålen ud i tynde strimler. Skær kartoflerne ud i små terninger, og gør det samme med tomaten.
    • Put alle ingredienserne i Soup maker med kødbollerne øverst. Luk låget, og vælg programmet til fyldig suppe.
    • Når den er klar, garneres suppen med stødt peber og parmesanosteflager.
    • Tip: I en vegetarisk udgave erstattes kødbollerne af smørbønner og ekstra parmesanost.
    Kål- Og Kødbollesuppe | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.