En efterårs- og vintersuppe, der indeholder din helt egen yndlingsopskrift til kødboller.
Portioner 4 p, Forberedelsestid: 5 m, Tilberedningstid: 23 m
Ingredienser
- 80 g grøn- eller savojkål
- 80 g søde kartofler
- 1 tomat
- 1 lille, finthakket rødløg (30 g)
- 2 tsk fennikelfrø
- 150 g meget små kødboller lavet ud fra din yndlingsopskrift
- 800 ml grønsagsbouillon
- Stødt sort peber
- Efter eget valg:
- Nogle få dråber Worcestershire Sauce
- Parmesanosteflager som garniture
Vejledning
- Tilbered små kødboller, ca. 2-3 cm tykke efter din egen opskrift.
- Vask, adskil og skær kålen ud i tynde strimler. Skær kartoflerne ud i små
terninger, og gør det samme med tomaten.
- Put alle ingredienserne i Soup maker med kødbollerne øverst. Luk låget, og vælg programmet til fyldig suppe.
- Når den er klar, garneres suppen med stødt peber og parmesanosteflager.
- Tip: I en vegetarisk udgave erstattes kødbollerne af smørbønner og ekstra parmesanost.