1
TV

Philips TV lyd

Se, hvor smuk lyd kan være

Medrivende lyd i hjemmet

 

I takt med at vores TV bliver mere og mere minimalistiske, sørger vi for, at lyden forbliver fyldig. Så når du lytter til et nyt nummer, ser en film eller spiller et medrivende spil, vil du opleve en dynamisk og fyldig lyd.

Philips TV lyd multiringteknologi

Multiringteknologi

 

Vores innovative teknologi med flere ringe giver mulighed for at bevæge højttaleren med den største grad af frihed, hvilket skaber en bedre og klarere lyd med masser af bas – bemærkelsesværdigt, når man tænker på, hvor fantastisk tynde vores TV er.

Philips TV naturlig lyd

Naturlig lyd

 

Ved at placere højttalerne, så de er synlige, når hver eneste lydbølge direkte hen til dit øre, uden at noget kommer i vejen. Således kan du nyde en tydeligere tale, og skarpere, mere naturlige toner. Se, mindre er mere.

Synlig lyd

 

Vores fremadvendte højttalere, der er formet til at frembringe imponerende lyd fra små områder, genererer bemærkelsesværdige, klare stemmetoner. De er tilmed meget behagelige at skue for øjet.

Spotify Connect

 

Dine Smart TV-højttalere er udviklet til at skabe fantastisk lyd. Så lad os få taget dem i brug. Med Spotify Connect skal du blot trykke på play-knappen på din Spotify-app, og dine yndlingssange vil med det samme strømme ud af dit TV.