En skøn/deilig frugtdessert efter et sommermåltid.
Portioner 4 p, Forberedelsestid: 0 m, Tilberedningstid: 23 m
Ingredienser
- 500 g kirsebær
- 150 ml hvidvin
- ½-1 spiseskefuld/spiseskje stødt/malt kanel
- 150 g sukker
- 30 ml citronsaft
- eventuelt: lødeskum/vispet krem til pynt
Vejledning
- Udsten kirsebærrene, men læg et par hele til side til at pynte med senere.
- Kom/Legg alle ingredienserne op i suppemaskinen. Tilsæt 370 ml vand. Luk låget/lokket, og vælg programmet for jævn suppe.
- Når suppen er færdig, hældes den over i en stor beholder og sættes i køleskab i mindst 3 timer.
- Serveres med nogle friske kirsebær og evt, lødeskum/vispet krem.
- Tip: Denne kolde dessertsuppe kan også nydes varm. Den er et skønt/deiligt alternativ til gløgg til jul.
Der er alkohol i denne suppe. Du kan udskifte/bytte ut dette med vand eller appelsinjuice.