0

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom.

    Kold kirsebærsuppe

    En skøn/deilig frugtdessert efter et sommermåltid.

    Portioner 4 p, Forberedelsestid: 0 m, Tilberedningstid: 23 m

    Ingredienser

    • 500 g kirsebær
    • 150 ml hvidvin
    • ½-1 spiseskefuld/spiseskje stødt/malt kanel
    • 150 g sukker
    • 30 ml citronsaft
    • eventuelt: lødeskum/vispet krem til pynt

    Vejledning

    • Udsten kirsebærrene, men læg et par hele til side til at pynte med senere.
    • Kom/Legg alle ingredienserne op i suppemaskinen. Tilsæt 370 ml vand. Luk låget/lokket, og vælg programmet for jævn suppe.
    • Når suppen er færdig, hældes den over i en stor beholder og sættes i køleskab i mindst 3 timer.
    • Serveres med nogle friske kirsebær og evt, lødeskum/vispet krem.
    • Tip: Denne kolde dessertsuppe kan også nydes varm. Den er et skønt/deiligt alternativ til gløgg til jul. Der er alkohol i denne suppe. Du kan udskifte/bytte ut dette med vand eller appelsinjuice.
    Kold Kirsebærsuppe | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.