0

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom.

    Meget lette citroncrepes

    Portioner 9+ p, Forberedelsestid: 5 m, Tilberedningstid: 20 m

    Ingredienser

    • 1 citron
    • 3 æg
    • 500 ml mælk
    • 250 g mel, sigtet
    • knivspids salt
    • Sukker
    • 50 ml olie
    • Lille pande med en diameter på 18 cm

    Vejledning

    • Riv en spsk. citronskal.
    • Separer æggehviden fra blommen.
    • Bland den revne citronskal, æggeblommerne, mælk, mel og salt til en smidig dej.
    • Brug stavblenderen til at piske æggehviderne til skum i målebægeret, og vend det omhyggeligt i dejen.
    • Opvarm panden. Smør let med olie, og tilføj en halv suppeske dej. Fordel dejen jævnt på panden, og bag på begge sider, indtil pandekagen er gylden. Gentag, indtil der ikke er mere dej. Server med citron og sukker.
    Meget Lette Citroncrepes | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.