0

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom.

    Mandelbiscotti

    Du bliver helt vild efter første mundfuld!

    Portioner 1 p, Tilberedningstid: 60 m

    Ingredienser

    • 150 g smuttede mandler
    • 500 g mel
    • 300 g farin
    • 4 æg
    • 1 vaniljestang

    Vejledning

    • Hak mandlerne groft i stavblenderens hakketilbehør. Bland derefter de hakkede mandler med mel, bagepulver og farin i en stor skål.
    • Flæk vaniljestangen og skrab frøene ud. Kom dem i en separat skål sammen med æggene og pisk dem med stavblenderens pisketilbehør.
    • Rør æggemassen sammen med de tørre ingredienser, til du får en klæbrig dej. Form dejen i to lange "stammer" og læg dem på en smurt bageplade. Brødene hæver i ovnen så sørg for, at de ligger mindst 5 cm fra hinanden.
    • Bages i 30 minutter ved 170°C. Tag dem ud af ovnen og lad dem køle lidt af, inden biscottien skæres i 1/2 cm tykke stykker. Læg skiverne på en bagerist og bag dem i yderligere 10-15 minutter ved 160°C, til de er gyldenbrune
    • Biscotti kan gemmes i en lufttæt beholder i op til 2 måneder.
    • Samlet tilberedningstid: 60 minutter
    Mandelbiscotti | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.