Du bliver helt vild efter første mundfuld!
Portioner 1 p, Tilberedningstid: 60 m
Ingredienser
- 150 g smuttede mandler
- 500 g mel
- 300 g farin
Vejledning
- Hak mandlerne groft i stavblenderens hakketilbehør. Bland derefter de hakkede mandler med mel, bagepulver og farin i en stor skål.
- Flæk vaniljestangen og skrab frøene ud. Kom dem i en separat skål sammen med æggene og pisk dem med stavblenderens pisketilbehør.
- Rør æggemassen sammen med de tørre ingredienser, til du får en klæbrig dej. Form dejen i to lange "stammer" og læg dem på en smurt bageplade. Brødene hæver i ovnen så sørg for, at de ligger mindst 5 cm fra hinanden.
- Bages i 30 minutter ved 170°C. Tag dem ud af ovnen og lad dem køle lidt af, inden biscottien skæres i 1/2 cm tykke stykker. Læg skiverne på en bagerist og bag dem i yderligere 10-15 minutter ved 160°C, til de er gyldenbrune
- Biscotti kan gemmes i en lufttæt beholder i op til 2 måneder.
- Samlet tilberedningstid: 60 minutter