0

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom.

    Koriander- og pestosauce

    Portioner 4 p, Forberedelsestid: 5 m

    Ingredienser

    • 100 g pistacienødder
    • Et bundt koriander
    • 2 kviste bredbladet persille
    • 1 fed hvidløg
    • 1 spsk. salt
    • 1/2 spsk. chilipulver
    • 100 ml olivenolie

    Vejledning

    • Tørrist pistacienødderne på en stegepande ved mellemvarme, indtil de skifter farve. Tag dem af panden, så de kan køle af.
    • Brug stavblenderen til at blande ingredienserne i målebægeret, så det bliver til en grov pestosauce. Smager skønt med varme risnudler og grillet kylling.
    • Hak krydderierne groft, og hæld dem i et stort målebæger sammen med salt, chilipulver, nødder og olie.
    Koriander- Og Pestosauce | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.