Alle tiders ret til en stormfuld efterårsaften
Portioner 2 p, Tilberedningstid: 25 m
Ingredienser
- 2 fed hvidløg, i skiver
- 50 g valnødder, i små stykker
- 1 dåse flåede tomater (400 ml)
- 1 dl tør sherry
- 100 g parmesanost, revet
- 3 spsk. olivenolie
- 150 g pasta
- 1 skive hvidt brød, i tern
Vejledning
- Opvarm olien på en sautérpande og steg brødtern, hvidløg og valnødder ved svag varme i 7-8 minutter, til de er gyldenbrune. Pas på ikke at svide hvidløgene.
- Tilsæt tomater og sherry, bring det hele i kog og lad saucen koge ind på en åben pande i 10-15 minutter.
- Purér saucen med stavblenderen og krydr efter smag. Imens koges pasta til al dente.
- Servér pastaen med valnøddesaucen og drys gavmildt med revet ost.
- Samlet tilberedningstid: 25 minutter