0

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom.

    Pasta med valnøddesauce

    Alle tiders ret til en stormfuld efterårsaften

    Portioner 2 p, Tilberedningstid: 25 m

    Ingredienser

    • 2 fed hvidløg, i skiver
    • 50 g valnødder, i små stykker
    • 1 dåse flåede tomater (400 ml)
    • 1 dl tør sherry
    • 100 g parmesanost, revet
    • 3 spsk. olivenolie
    • 150 g pasta
    • 1 skive hvidt brød, i tern

    Vejledning

    • Opvarm olien på en sautérpande og steg brødtern, hvidløg og valnødder ved svag varme i 7-8 minutter, til de er gyldenbrune. Pas på ikke at svide hvidløgene.
    • Tilsæt tomater og sherry, bring det hele i kog og lad saucen koge ind på en åben pande i 10-15 minutter.
    • Purér saucen med stavblenderen og krydr efter smag. Imens koges pasta til al dente.
    • Servér pastaen med valnøddesaucen og drys gavmildt med revet ost.
    • Samlet tilberedningstid: 25 minutter
    Pasta Med Valnøddesauce | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.