Denne æblekompot smager dejligt med hjemmelavede pandekager.
Portioner 4 p, Forberedelsestid: 0 m, Tilberedningstid: 23 m
Ingredienser
- 800 g æbler
- 300 ml æbler/epler
- 1/8 teskefuld/teskje stødte/malt nelliker
- skallen fra ½ citron
- Ekstra: 1 teskefuld/teskje stødt/malt kanel
Vejledning
- Skræl æblerne, skær dem ud i kvarte/i fire deler, og fjern kernehuset.
- Kom/Legg alle ingredienserne op i suppemaskinen, og tilsæt 100 ml vand. Luk låget/lokket, og vælg kompot-programmet.
- Når programmet er klar, skal du trykke kortvarigt på den manuelle
blenderfunktion en eller to gange. Du kan hælde noget af væsken fra, før du blender, for at få en tykkere konsistens.
- Åbn låget/lokket, og server kompotten strøet med kanel.
- Tip: Du kan også lave denne kompot med pærer, kvæder eller rabarber i kombination med æbler.
Æblejuice kan udskiftes/byttes ut med mere vand og 1 teskefuld/teskje brunt sukker.