0

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom.

    Farvede fiskeboller

    Et stensikkert hit til børn

    Portioner 4 p, Forberedelsestid: 20 m

    Ingredienser

    • 1 tørret lyssej (ca. 150 g)
    • ¼ tsk salt
    • 1 ½ spsk sesamolie
    • 1 ½ tsk sesamfrø
    • ½ tsk sojasauce

    Vejledning

    • Brug en saks til at fjerne hoved, hale og finner. Skær fisken i 5 cm lange stykker, og læg stykkerne i blenderen. Blend, indtil fisken er skåret ud i flager. Tilsæt salt, sesamolie, sesamfrø og sukker, og brug pulseringsknappen til at blande indholdet.
    • Fordel derefter lyssejblandingen i 3 skåle. Den ene skål er kun til den gule fisk. Tilsæt derefter den kværnede røde peber til den anden skål, og bland indholdet grundigt, så du opnår en let rødlig blanding.
    • Tilsæt sojasauce til den tredje skål, og bland indholdet grundigt, så du opnår en let brunlig blanding. Væd hænderne, og form fisken til boller. Server efterfølgende.
    • 20 minutters forberedelsestid
    Farvede Fiskeboller | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.