Et stensikkert hit til børn
Portioner 4 p, Forberedelsestid: 20 m
Ingredienser
- 1 tørret lyssej (ca. 150 g)
- ¼ tsk salt
- 1 ½ spsk sesamolie
- 1 ½ tsk sesamfrø
- ½ tsk sojasauce
Vejledning
- Brug en saks til at fjerne hoved, hale og finner. Skær fisken i 5 cm lange stykker, og læg stykkerne i blenderen. Blend, indtil fisken er skåret ud i flager. Tilsæt salt, sesamolie, sesamfrø og sukker, og brug pulseringsknappen til at blande indholdet.
- Fordel derefter lyssejblandingen i 3 skåle. Den ene skål er kun til den gule fisk. Tilsæt derefter den kværnede røde peber til den anden skål, og bland indholdet grundigt, så du opnår en let rødlig blanding.
- Tilsæt sojasauce til den tredje skål, og bland indholdet grundigt, så du opnår en let brunlig blanding. Væd hænderne, og form fisken til boller. Server efterfølgende.
- 20 minutters forberedelsestid