1
0

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom.

    Produkter

    Fetatrekanter

    Portioner 3 p, Forberedelsestid: 20 m, Tilberedningstid: 9 m

    Ingredienser

    • 1 æggeblomme
    • 100 g feta
    • 2 spsk bredbladet persille, finthakket
    • 1 forårsløg, fint skåret i ringe
    • Friskkværnet sort peber
    • 5 plader frossen fillodej, optøede

    Vejledning

    • Pisk æggeblommen i en skål, og tilsæt feta, persille og forårsløg. Tilsæt peber efter smag.
    • Skær hvert stykke fillodej i tre strimler.
    • Læg en stor teskefuld af fetablandingen nederst på en dejstrimmel. Fold spidsen af dejen hen over fyldet, så der formes en trekant, og fold strimlen i zigzag, indtil fyldet er dækket af en trekant dej. Fyld de resterende dejstykker på samme måde.
    • Forvarm AirFryer til 200°C.
    • Pensl trekanterne med lidt olie, og placer fem af dem i kurven. Skub kurven ind i AirFryer, og indstil timeren til 3 minutter. Bag fetatrekanterne, indtil de er gyldne. Bag de resterende fetatrekanter på samme måde.
    • Server trekanterne på et fad.
    Fetatrekanter

    Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.