1
0

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom.

    Produkter

    Thai-fiskekager med mangosalsa

    Hovedret - 4 personer

    Portioner 4 p, Forberedelsestid: 20 m, Tilberedningstid: 14 m

    Ingredienser

    • 1 moden mango
    • 1½ tsk rød chilipasta
    • 3 spsk frisk koriander eller bredbladet persille
    • Saft og revet skal af 1 lime
    • 500 g hvid fisk (torsk, tilapia, pangasius, lyssej)
    • 1 æg
    • 1 finthakket forårsløg
    • 50 g revet kokos

    Vejledning

    • Skræl mangoen, og skær den i små tern. Bland mangoternene i en skål med ½ tsk rød chilipasta, 1 spsk koriander og saft og skal af en halv lime.
    • Purer fisken i foodprocessoren, og tilsæt 1 æg og 1 tsk salt samt resten af limeskallen, rød chilipasta og limesaft. Tilsæt resten af korianderen, forårsløg og 2 spsk kokos.
    • Anbring resten af kokossen på en tallerken. Opdel fisken i 12 portioner, form dem til runde kager, og rul dem i kokos.
    • Anbring seks fiskekager i kurven, og skub den ind i AirFryer. Indstil timeren til 7 minutter, og steg fiskekagerne, indtil de er gyldne. Tilbered de resterende fiskekager på samme måde.
    • Server fiskekagerne med mangosalsa. Smager skønt med ris og lynstegt pak choi.
    Thai-fiskekager med mangosalsa

    Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.