500 g hvid fisk (torsk, tilapia, pangasius, lyssej)
1 æg
1 finthakket forårsløg
50 g revet kokos
Vejledning
Skræl mangoen, og skær den i små tern. Bland mangoternene i en skål
med ½ tsk rød chilipasta, 1 spsk koriander og saft og skal
af en halv lime.
Purer fisken i foodprocessoren, og tilsæt 1 æg og 1 tsk salt
samt resten af limeskallen, rød chilipasta og limesaft. Tilsæt
resten af korianderen, forårsløg og 2 spsk kokos.
Anbring resten af kokossen på en tallerken. Opdel fisken i
12 portioner, form dem til runde kager, og rul dem i kokos.
Anbring seks fiskekager i kurven, og skub den ind i AirFryer. Indstil timeren
til 7 minutter, og steg fiskekagerne, indtil de er gyldne. Tilbered
de resterende fiskekager på samme måde.
Server fiskekagerne med mangosalsa. Smager skønt med ris og lynstegt
pak choi.
Ved at klikke på linket forlader du den officielle Royal Philips ("Philips") hjemmeside. Eventuelle links til tredjepartswebsteder, der kan vises på dette websted, er kun tilvejebragt for din bekvemmelighed og repræsenterer på ingen måde nogen tilknytning til eller godkendelse af oplysningerne på disse linkede websteder. Philips giver ingen erklæringer eller garantier af nogen art med hensyn til tredjepartswebsteder eller oplysningerne deri.