Sådan laver du perfekt, saftig og gyldenbrun ”friteret” kylling kun med luft i Philips Airfryer på 20 minutter. Se hele opskriften nedenfor.
Portioner6,Tilberedningstid:20 minutter
Airfryer
Ingredienser
2 æg
2 tsk oregano
1 dl cremefraiche
1 spsk dijonsennep
1 kilo kyllingebryster, lår eller vinger
4 spsk pankorasp
2-3 spsk hot sauce
50 gram smør
Salt
Vejledning
1. Pisk æggene sammen, og tilsæt oregano, cremefraiche og sennep.
2. Salt kyllingestykkerne godt, dyp dem i æggemassen, og paner dem i pankorasp.
3. Læg de panerede kyllingestykker i din Airfryer med skindsiden opad. Grill 15 minutter ved 180 grader. Husk, at stegetiden for vinger er noget kortere end for kyllingelår.
4. Hæld i mellemtiden et par skefulde hot sauce i en kasserolle, tilsæt 50 gram smør, og kog det sammen i 1 minut. Hold det varmt.