Skift kødet ud, og prøv fisk i dine tacos, næste gang du laver denne populære ret. Sådan laver du sprøde og lækre fish tacos i Philips Airfryer på kun 10 minutter! Se hele opskriften her.
1. Bland en 1-2-3-lage ved at koge eddike, sukker og vand op. Hæld 1 dl af lagen over sennepsfrøene og resten over rødkålen. Lad det trække i køleskabet, til det er tid at servere det.
2. Nip korianderbladene af stilkene, og hak dem fint. Bland mayonnaise med presset hvidløg. Stil det i køleskabet.
3. Salt fisken, og dobbeltpaner ved først at dyppe i mel, derefter sammenpisket æg og til sidst pankorasp. Spray med lidt olie, og kør derefter fisken 5-6 minutter i din Airfryer ved 200 grader.
4. Tag fisken ud, læg tortillabrødene i ad et par omgange, og kør 1 minut ved 200 grader.
5. Læg picklesrødkålen i bunden af tortillabrødet, læg fisken på, hæld dressing over, og pynt med sennepsfrø, koriander og lidt habanerosauce, hvis du kan lide det lidt hot.