0

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom.

    Opskrift: Sesambagels

    Sesambagels

    Sesambagels

    Prøv bagels i stedet for sandwichbrød med vores opskrift på lækre hjemmelavede bagels. Disse bagels har en unik konsistens, der fås ved at koge dejen før bagning. Det giver en tæt og blød krumme med det karakteristiske seje bagelbid. Med køkkenmaskinen, der gør alt det hårde arbejde, og vores trinvise vejledning, får du lækre bagels i første forsøg. Tip: Brug manitobahvedemel til denne opskrift, da det høje glutenindhold giver mulighed for at få en blød og elastisk dej, der er nem at arbejde med og giver det bedste slutresultat. Tipp: Verwenden Sie für dieses Rezept Manitoba-Mehl. Dank des hohen Glutengehalts erhält man einen weichen und elastischen Teig, der sich leicht verarbeiten lässt und ein optimales Ergebnis liefert. Tip: Gebruik voor dit recept manitoba bloem. Dankzij het hoge glutengehalte krijg je een zacht en elastisch deeg dat gemakkelijk te bewerken is en het beste eindresultaat oplevert.

    Køkkenmaskine

    Ingredienser

    • 440 g manitobahvedemel
    • 7 g tørgær
    • 20 g sukker
    • 6 g salt
    • 300 ml lunkent vand
    • 1 æg
    • 1 spsk. vand
    • 3 spsk. sesamfrø

    Vejledning

      1
    • Trin 1: Kom mel, gær, sukker, salt og vand i køkkenmaskinens skål, sæt dejkrogen på, og start maskinen på hastighedstrin 1 i 30 sekunder. Skift til hastighedstrin 2 i et minut, og fortsæt derefter med hastighedstrin 3 i 6-7 minutter, eller indtil dejen er glat og elastisk. Når dejen er færdig skal du dække skålen med et fugtigt viskestykke og lade dejen hæve ved stuetemperatur i 1 time, eller indtil den er hævet til dobbelt størrelse.
    • 2
    • Trin 2: Slå dejen ned og læg den på en let smurt arbejdsflade. Del dejen den i 8 lige store stykker, som hver formes til en rund bolle. Form dem til ringe og pres sammenføjningerne godt sammen. Læg ringene på et stykke bagepapir og lad dem efterhæve tildækket i 10 min.
    • 3
    • Trin 3: Når dejen har hvilet, så tryk tommelfingeren gennem midten af hver bolle, så der kommer et hul i midten. Træk godt ud i dejen for at udvide hullet. Form hver bagel, så den er rund og fin.

      Tip: Vær opmærksom på at brødet hæver op under kogning og bagning, så hullet i midten må godt være lidt stort.
    • 4
    • Trin 4: Bring en stor gryde med vand i kog. Kom dine bagels i en ad gangen, og kog dem forsigtigt i ca. 1 minut på hver side. Tag dine bagels op med en hulske, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Pisk æg med vand. Pensl dine bagels med den klargjorte æggeblanding og drys med sesamfrø.
    • 5
    • Trin 5: Ovn: Bagels bages i forvarmet ovn ved 220 °C i 16 minutter.

      Airfryer: I en XXL Airfryer skal du bage dine bagels ved 160 °C i 13 minutter. Bages ad to omgange.

      Når de er bagt, skal de køle helt af inden servering.
    Trin 1

    Trin 1

    Trin 2

    Trin 2

    Trin 3

    Trin 3

    Trin 4

    Trin 4

    Trin 5

    Trin 5

    Sesambagels

    Det skal du bruge

    Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.