Philips-filterkaffemaskiner

*Vejledende udsalgspris
**De viste specifikationer er ikke relevante for alle produkter inden for hver serie.

kaffemaskine Intense

Intense Kaffemaskine

Få det præcis som du vil have det

 

Den patenterede styrkeknap giver dig mulighed for at indstille måden, hvorpå vandet løber gennem kaffebønnerne: En bred vandfordelingsindstilling giver en jævn, mild smag, mens en smal fordeling resulterer i en stærk, intens smag.

 

Flere oplysninger

Vejledende udsalgspris: kr 599,00

Se vores unikke funktioner

Philips, Vesteuropas førende kaffemaskinemærke

Vesteuropas førende kaffemaskinemærke

 

Philips er Vesteuropas førende kaffemaskinemærke ifølge en markedsanalyse foretaget i 2015 af det store markedsundersøgelsesbureau, Euromonitor International, der har hovedsæde i London.

 

Se alle filterkaffemaskiner

Philips AromaSwirl

AromaSwirl

 

En smart dyse i filterkaffemaskinen laver en hvirvel i kaffen, når den drypper ned i glaskanden, og spreder aromaen ensartet overalt i kaffen. Slut med tynd kaffe i den sidste kop. Funktionen sikrer, at første og sidste kop kaffe i filterkaffemaskinen har samme styrke – og en fantastisk smag til sidste dråbe.

 

Se kaffemaskiner med AromaSwirl

Philips' enestående kog-og-bryg-system

Enestående kog-og-bryg-system

 

Philips' innovative kog-og-bryg-funktion opvarmer vandet til 93 ºC eller højere, inden det strømmer gennem den formalede kaffe – og sikrer en fyldig smag og uovertruffen aroma i hver eneste kop filterkaffe. En funktion, der er unik for Philips' drypkaffemaskiner.

 

Se Café Gourmet-filterkaffemaskiner

Philips AromaVents

AromaVents

 

Intet slår den lækre duft af nybrygget kaffe, der svæver gennem luften. Philips' drypkaffemaskiner har ekstra brede ventilationshuller i kaffemaskinens kabinet, der garanterer den ultimative, sanselige kaffeoplevelse.

 

Vis filterkaffemaskiner med AromaVents

Philips AromaLock

AromaLock

 

En fantastisk detalje ved filterkaffemaskinens termokande er denne funktion, som indkapsler aromaen efter brygning – så friskheden, smagen og duften bibeholdes i længere tid.

 

Vis filterkaffemaskiner med termokander

Philips IntenseBrew

IntenseBrew

 

Alle Philips' kaffemaskiner uden AromaSelect-funktion har IntenseBrew-funktionen. Standardindstillingen sikrer, at en kondenseret vandstrøm løber gennem den formalede kaffe ned i glasset eller termokanden, hvilket giver filterkaffen en mere intens smag.

 

Vis filterkaffemaskiner med IntenseBrew

Om

Philips kaffemaskiner

 

Med 50 års kaffearv og ekspertise er Philips-kaffemaskiner designet til dem, som værdsætter de finere ting i livet – ganske ubesværet. Et unikt bryggesystem i alle maskinerne sikrer den mest fyldige smag og aroma i din espresso og filterkaffe. Samtidig er der flere valgmuligheder for mælk, så du kan skumme frisk mælk – lige fra køleskabet – og lave en cremet cappuccino eller latte macchiato, som passer til humøret og øjeblikket.

 

Flere oplysninger 

Hvordan kan vi hjælpe

Teaserbillede

Abonner på afkalkningsmiddel

 

Når du tegner et abonnement på afkalkningsmiddel, får du altid rabat.

 

Læs mere

Teaserbillede

Tillykke til Gaia med de 10 år!

 

Europas mest solgte kaffebrygger fejrer 10 år. Derfor tilbyder vi en jubilæumsmodel med en eksklusiv kaffeske.

 

Læs mere

Teaserbillede

Aroma Swirl

 

Aroma Swirl er et smart mundstykke, der blander kaffen i kanden for at give en jævn og perfekt aroma og smag. Det er en af de mange fordele ved vores eksklusive Intense-serie.

 

Læs mere

Se vores andre kategorier

Superautomatiske Philips-espressomaskiner

Super-automatiske Saeco-espressomaskiner

SENSEO®-kaffepudemaskiner