0

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom.

    Asiatisk fiskewrap med citrongræsris

    Cremet fiskeoverraskelse

    Portioner 4 p, Tilberedningstid: 35 m

    Ingredienser

    • 1 lille porre
    • 50 ml kokosmælk
    • ½ tsk laos (stødt galangarod)
    • 1 fed hvidløg, finhakket
    • 3 cm ingefær, finhakket
    • salt og peber
    • 4 store blade icebergsalat
    • 4 økologiske torskefileter på ca. 150 g
    • 250 g Pandan-ris
    • 1 stilk citrongræs, hakket og knust
    • 1 tsk grøn te (blade)

    Vejledning

    • Fjern porrens yderste blade, og skær den i fire skiver på langs. Skær resten af porren i meget fine ringe.
    • Hæld kokosmælk i en skål, og rør laos, hvidløg og ingefær i. Krydr med salt og peber.
    • Fordel porreringene på midten af salatbladene, og placer torskefileten ovenpå. Hæld derefter kokosblandingen på. Fold salatbladene henover fisken, og saml med porrestrimlerne.
    • Tilsæt te til smagsforstærkeren. Tilsæt ris, citrongræs og 350 ml vand til dampskålen til ris, og placer den på dampskål 1. Læg fiskepakkerne på risene.
    • Indstil timeren til 20 minutter, og kog fiskepakkerne og risene, til de er færdige. (Rør i risene en enkelt gang efter 10 minutter.) Fjern citronsgræs fra risene før servering.
    • Den samlede tilberedningstid er ca. 35 minutter.
    Asiatisk Fiskewrap Med Citrongræsris | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.