Fjern porrens yderste blade, og skær den i fire skiver på langs. Skær resten af porren i meget fine ringe.
Hæld kokosmælk i en skål, og rør laos, hvidløg og ingefær i. Krydr med salt og peber.
Fordel porreringene på midten af salatbladene, og placer torskefileten ovenpå. Hæld derefter kokosblandingen på. Fold salatbladene henover fisken, og saml med porrestrimlerne.
Tilsæt te til smagsforstærkeren. Tilsæt ris, citrongræs og 350 ml vand til dampskålen til ris, og placer den på dampskål 1. Læg fiskepakkerne på risene.
Indstil timeren til 20 minutter, og kog fiskepakkerne og risene, til de er færdige. (Rør i risene en enkelt gang efter 10 minutter.) Fjern citronsgræs fra risene før servering.
Ved at klikke på linket forlader du den officielle Royal Philips ("Philips") hjemmeside. Eventuelle links til tredjepartswebsteder, der kan vises på dette websted, er kun tilvejebragt for din bekvemmelighed og repræsenterer på ingen måde nogen tilknytning til eller godkendelse af oplysningerne på disse linkede websteder. Philips giver ingen erklæringer eller garantier af nogen art med hensyn til tredjepartswebsteder eller oplysningerne deri.