1
0

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom.

    Produkter

    Dampet laks med grønne grøntsager

    Sprød forårsret

    Portioner 4 p, Forberedelsestid: 0 m, Tilberedningstid: 40 m

    Ingredienser

    • 4 laksebøffer på 200 g hver
    • 10 g dild, gem lidt til pynt
    • 300 g hvide minutris
    • 1 squash i tynde skiver
    • 200 g grønne aspargeshoveder
    • 150 g hestebønner (frosne)
    • 150 g ærter (frosne)
    • friskkværnet peber
    • salt
    • citronolivenolie

    Vejledning

    • Placer dampskål 1 på drypbakken. Sæt dampskål 2 oven på dampskål 1.
    • Hæng dampskålen til ris i dampskål 2, og tilsæt ris og ca. 450 ml varmt vand og salt. Læg låget på.
    • Indstil timeren til 20 minutter.
    • Fyld derefter dampskål 3, og begynd med et lag squashskiver, efterfulgt af aspargeshoveder, hestebønner og ærter. Efter 10 minutters dampkogning skal denne dampskål placeres oven på dampskål 2.
    • Efter 20 minutters dampning lægges laksebøfferne i dampskål 1.
    • Tilsæt nogle dildduske til smagsforstærkeren. Indstil timeren til yderligere 15 minutter, og dampkog de tre dampskåle, indtil de er færdigtilberedte. Sluk for dampkogeren.
    • Krydr laksebøfferne med salt og friskkværnet peber, og server dem på et underlag af ris med al dente-kogte grønne grøntsager. Stænk med citronolivenolie, og garner med nogle duske dild.
    Dampet laks med grønne grøntsager

    Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.