0

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom.

    Dampet laks med grønne grøntsager

    Sprød forårsret

    Portioner 4 p, Forberedelsestid: 0 m, Tilberedningstid: 40 m

    Ingredienser

    • 4 laksebøffer på 200 g hver
    • 10 g dild, gem lidt til pynt
    • 300 g hvide minutris
    • 1 squash i tynde skiver
    • 200 g grønne aspargeshoveder
    • 150 g hestebønner (frosne)
    • 150 g ærter (frosne)
    • friskkværnet peber
    • salt
    • citronolivenolie

    Vejledning

    • Placer dampskål 1 på drypbakken. Sæt dampskål 2 oven på dampskål 1.
    • Hæng dampskålen til ris i dampskål 2, og tilsæt ris og ca. 450 ml varmt vand og salt. Læg låget på.
    • Indstil timeren til 20 minutter.
    • Fyld derefter dampskål 3, og begynd med et lag squashskiver, efterfulgt af aspargeshoveder, hestebønner og ærter. Efter 10 minutters dampkogning skal denne dampskål placeres oven på dampskål 2.
    • Efter 20 minutters dampning lægges laksebøfferne i dampskål 1.
    • Tilsæt nogle dildduske til smagsforstærkeren. Indstil timeren til yderligere 15 minutter, og dampkog de tre dampskåle, indtil de er færdigtilberedte. Sluk for dampkogeren.
    • Krydr laksebøfferne med salt og friskkværnet peber, og server dem på et underlag af ris med al dente-kogte grønne grøntsager. Stænk med citronolivenolie, og garner med nogle duske dild.
    Dampet Laks Med Grønne Grøntsager | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.