Placer dampskål 1 på drypbakken. Sæt dampskål 2 oven på dampskål 1.
Hæng dampskålen til ris i dampskål 2, og tilsæt ris og ca. 450 ml varmt vand og salt. Læg låget på.
Indstil timeren til 20 minutter.
Fyld derefter dampskål 3, og begynd med et lag squashskiver, efterfulgt af aspargeshoveder, hestebønner og ærter. Efter 10 minutters dampkogning skal denne dampskål placeres oven på dampskål 2.
Efter 20 minutters dampning lægges laksebøfferne i dampskål 1.
Tilsæt nogle dildduske til smagsforstærkeren. Indstil timeren til yderligere 15 minutter, og dampkog de tre dampskåle, indtil de er færdigtilberedte. Sluk for dampkogeren.
Krydr laksebøfferne med salt og friskkværnet peber, og server dem på et underlag af ris med al dente-kogte grønne grøntsager. Stænk med citronolivenolie, og garner med nogle duske dild.
Lignende opskrifter
Hovedretter
Dampet Couscous Med Tuttifrutti Og Krydderier | Philips
Ved at klikke på linket forlader du den officielle Royal Philips ("Philips") hjemmeside. Eventuelle links til tredjepartswebsteder, der kan vises på dette websted, er kun tilvejebragt for din bekvemmelighed og repræsenterer på ingen måde nogen tilknytning til eller godkendelse af oplysningerne på disse linkede websteder. Philips giver ingen erklæringer eller garantier af nogen art med hensyn til tredjepartswebsteder eller oplysningerne deri.