0

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom.

    Dampet slethvar med grøntsager

    Sprængfyldt med sunde smagsindtryk

    Portioner 4 p, Tilberedningstid: 40 m

    Ingredienser

    • 150 g grønne bønner, enderne fjernes
    • 200 g afstilket broccoli eller broccolibuketter
    • 1 gul peberfrugt, renset og skåret i skiver
    • 8 slethvarfileter (4 tykke og 4 tynde fileter af 2 hele fisk)
    • 150 g (vild) spinat
    • kværnet havsalt
    • paprika
    • 5 g koriander

    Vejledning

    • Læg korianderstilkene (behold bladene) i smagsforstærkeren.
    • Fyld dampskål 2. Begynd med et lag grønne bønner efterfulgt af broccolibuketter og peberfrugt. Læg låg på, og placer skålen oven på dampskål 1.
    • Indstil timeren til 20 minutter.
    • Indstil timeren til yderligere 10 minutter.
    • Efter 3 minutter tilsættes spinaten til dampskål 3, som placeres i dampkogeren i de sidste 7 minutter. Sluk for dampkogeren.
    • Stænk fiskefileterne med groft havsalt og paprika. Server på et underlag af dampede grøntsager, og pynt med korianderblade. God sammen med nye, små kartofler og stænket med chili/hvidløgs-olie.
    Dampet Slethvar Med Grøntsager | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.