8 slethvarfileter (4 tykke og 4 tynde fileter af 2 hele fisk)
150 g (vild) spinat
kværnet havsalt
paprika
5 g koriander
Vejledning
Læg korianderstilkene (behold bladene) i smagsforstærkeren.
Fyld dampskål 2. Begynd med et lag grønne bønner efterfulgt af broccolibuketter og peberfrugt. Læg låg på, og placer skålen oven på dampskål 1.
Indstil timeren til 20 minutter.
Indstil timeren til yderligere 10 minutter.
Efter 3 minutter tilsættes spinaten til dampskål 3, som placeres i dampkogeren i de sidste 7 minutter. Sluk for dampkogeren.
Stænk fiskefileterne med groft havsalt og paprika. Server på et underlag af dampede grøntsager, og pynt med korianderblade. God sammen med nye, små kartofler og stænket med chili/hvidløgs-olie.
Ved at klikke på linket forlader du den officielle Royal Philips ("Philips") hjemmeside. Eventuelle links til tredjepartswebsteder, der kan vises på dette websted, er kun tilvejebragt for din bekvemmelighed og repræsenterer på ingen måde nogen tilknytning til eller godkendelse af oplysningerne på disse linkede websteder. Philips giver ingen erklæringer eller garantier af nogen art med hensyn til tredjepartswebsteder eller oplysningerne deri.