Forvarm ovnen til 200 °C. Læg rødbederne i et ildfast fad, og tildæk fadet med alufolie. Rist dem i ovnen i 1 time, og lad dem afkøle.
Vask citronen, og riv 1 tsk skræl.
Sæt knivtilbehør i foodprocessoren, før du tilsætter fisk, citronskræl, skalotteløg, kapers, æg, rasp, sennepsfrø samt salt og peber til tilsmagning. Purer blandingen, til den bliver lind.
Brug hænderne til at forme 4 bøffer af fiskeblandingen, tryk dem let flade, og vend dem derefter i mel.
Tag rødbederne ud af ovnen, gnid skrællen af (når de er let afkølede), og purer dem i foodprocessoren sammen med peberrod og cremefraiche. Smag til med salt og peber, og hold retten varm indtil servering.
Skær citronen i tynde skiver. Steg fiskeburgerne i folien i 10 minutter på hver side, indtil de er gyldne. Server med rødbedepuré og citronskiver.
Ved at klikke på linket forlader du den officielle Royal Philips ("Philips") hjemmeside. Eventuelle links til tredjepartswebsteder, der kan vises på dette websted, er kun tilvejebragt for din bekvemmelighed og repræsenterer på ingen måde nogen tilknytning til eller godkendelse af oplysningerne på disse linkede websteder. Philips giver ingen erklæringer eller garantier af nogen art med hensyn til tredjepartswebsteder eller oplysningerne deri.