0

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom.

    Fiskeburgere med ristet rødbedepuré

    Det perfekte alternativ til en traditionel oksekødsburger

    Portioner 4 p, Tilberedningstid: 75 m

    Ingredienser

    • 6 rå rødbeder (ca. 1 kg)
    • 1 citron
    • 750 g torskefilet, i stykker
    • 1 skalotteløg, i stykker
    • 1 tsk kapers
    • 1 æg
    • 1 skive smuldret, tørt brød
    • salt
    • friskkværnet sort peber
    • 50 g mel
    • 5 spsk jomfruolivenolie
    • 1 spsk finthakket peberrod
    • 125 ml cremefraiche
    • - alufolie
    • - foodprocessor med knivtilbehør

    Vejledning

    • Forvarm ovnen til 200 °C. Læg rødbederne i et ildfast fad, og tildæk fadet med alufolie. Rist dem i ovnen i 1 time, og lad dem afkøle.
    • Vask citronen, og riv 1 tsk skræl.
    • Sæt knivtilbehør i foodprocessoren, før du tilsætter fisk, citronskræl, skalotteløg, kapers, æg, rasp, sennepsfrø samt salt og peber til tilsmagning. Purer blandingen, til den bliver lind.
    • Brug hænderne til at forme 4 bøffer af fiskeblandingen, tryk dem let flade, og vend dem derefter i mel.
    • Tag rødbederne ud af ovnen, gnid skrællen af (når de er let afkølede), og purer dem i foodprocessoren sammen med peberrod og cremefraiche. Smag til med salt og peber, og hold retten varm indtil servering.
    • Skær citronen i tynde skiver. Steg fiskeburgerne i folien i 10 minutter på hver side, indtil de er gyldne. Server med rødbedepuré og citronskiver.
    • 1 time og 15 minutters forberedelsestid
    Fiskeburgere Med Ristet Rødbedepuré | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.