8 krabbestænger (imiteret krabbekød - surimi) skåret i halve
8 jumborejer
300 g sukkerærter, enderne fjernes
1 spsk ristede sesamfrø
Vejledning
Læg limeskal i smagsforstærkeren.
Tilsæt ris og 450 ml vand til dampskålen til ris, og placer den på dampskål 1. Indstil timeren til 40 minutter, og kog risene.
Bland mayonnaise med 2 spsk limesaft, revet limeskal, salt og peber.
Skær fisken i 16 terninger. Sæt den på træspyd med skiftevis 2 terninger hvid fisk, 2 krabbestænger (imiteret krabbekød - surimi) og til sidst rejer.
Hæld ris i dampskål 3 efter 40 minutter. Hæld derefter sukkerærter i dampskål 2, og læg fiskespyddene i dampskål 1. Indstil timeren til 5 minutter, dampkog fisken, indtil den er mør, og kog ærterne al dente.
Læg fiskespyddene på et underlag af ris og sukkerærter, drys med sesamfrø, og server med lime-mayonnaise.
Ved at klikke på linket forlader du den officielle Royal Philips ("Philips") hjemmeside. Eventuelle links til tredjepartswebsteder, der kan vises på dette websted, er kun tilvejebragt for din bekvemmelighed og repræsenterer på ingen måde nogen tilknytning til eller godkendelse af oplysningerne på disse linkede websteder. Philips giver ingen erklæringer eller garantier af nogen art med hensyn til tredjepartswebsteder eller oplysningerne deri.