0

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom.

    Fiskespyd med sukkerærter og lime-mayonnaise

    Nøddeagtig og pikant

    Portioner 4 p, Forberedelsestid: 0 m, Tilberedningstid: 65 m

    Ingredienser

    • 300 g basmatiris
    • salt
    • peber
    • 1 lime, revet skal og saft
    • 100 ml mayonnaise
    • 300 g fast hvid fisk (torsk, havkat)
    • 8 krabbestænger (imiteret krabbekød - surimi) skåret i halve
    • 8 jumborejer
    • 300 g sukkerærter, enderne fjernes
    • 1 spsk ristede sesamfrø

    Vejledning

    • Læg limeskal i smagsforstærkeren.
    • Tilsæt ris og 450 ml vand til dampskålen til ris, og placer den på dampskål 1. Indstil timeren til 40 minutter, og kog risene.
    • Bland mayonnaise med 2 spsk limesaft, revet limeskal, salt og peber.
    • Skær fisken i 16 terninger. Sæt den på træspyd med skiftevis 2 terninger hvid fisk, 2 krabbestænger (imiteret krabbekød - surimi) og til sidst rejer.
    • Hæld ris i dampskål 3 efter 40 minutter. Hæld derefter sukkerærter i dampskål 2, og læg fiskespyddene i dampskål 1. Indstil timeren til 5 minutter, dampkog fisken, indtil den er mør, og kog ærterne al dente.
    • Læg fiskespyddene på et underlag af ris og sukkerærter, drys med sesamfrø, og server med lime-mayonnaise.
    • Den samlede tilberedningstid er ca. 65 minutter
    Fiskespyd Med Sukkerærter Og Lime-Mayonnaise | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.