8 krabbestænger (imiteret krabbekød - surimi) skåret i halve
8 jumborejer
300 g sukkerærter, enderne fjernes
1 spsk ristede sesamfrø
Vejledning
Læg limeskal i smagsforstærkeren.
Tilsæt ris og 450 ml vand til dampskålen til ris, og placer den på dampskål 1. Indstil timeren til 40 minutter, og kog risene.
Bland mayonnaise med 2 spsk limesaft, revet limeskal, salt og peber.
Skær fisken i 16 terninger. Sæt den på træspyd med skiftevis 2 terninger hvid fisk, 2 krabbestænger (imiteret krabbekød - surimi) og til sidst rejer.
Hæld ris i dampskål 3 efter 40 minutter. Hæld derefter sukkerærter i dampskål 2, og læg fiskespyddene i dampskål 1. Indstil timeren til 5 minutter, dampkog fisken, indtil den er mør, og kog ærterne al dente.
Læg fiskespyddene på et underlag af ris og sukkerærter, drys med sesamfrø, og server med lime-mayonnaise.