0

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom.

    Ferskenkompot med rosenvand

    En sjat rosenvand giver denne kompot en herlig blomsterduft.

    Portioner 4 p, Forberedelsestid: 5 m, Tilberedningstid: 15 m

    Ingredienser

    • 600 g fersken
    • 50 g sukker
    • 1 spsk rosenvand
    • Saft fra ½ citron
    • 100 ml vand

    Vejledning

    • Tag stenen ud af fersknerne.
    • Put alle ingredienserne i Soup maker. Luk låget, og vælg programmet til kompot.
    • Når programmet er klar, kan du trykke kortvarigt på den manuelle blendefunktion én eller to gange.
    • Åbn låget, og server kompotten.
    • Tip: Server kompotten med vaniljeis, med pandekager eller scones.
    Ferskenkompot Med Rosenvand | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.