0

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom.

    Ristet boghvede som tilbehørsret

    Endnu en glutenfri mulighed serveret som et kulhydratholdigt alternativ til dit hovedmåltid.

    Portioner 4 p, Forberedelsestid: 5 m, Tilberedningstid: 25 m

    Ingredienser

    • 300 g ikke kogte, ristede boghvedegryn
    • 750 ml grøntsagsbouillon
    • Efter eget valg:
    • 1 spsk kommenfrø
    • Som afslutning på retten:
    • Saft fra 1 citron
    • 4 spsk olivenolie
    • 1 håndfuld hakket persille
    • Stødt sort peber efter smag
    • Efter eget valg: Finthakkede forårsløg

    Vejledning

    • Put boghvede og bouillon i Soup maker, luk låget, og vælg programmet til kompot.
    • Når programmet er klar, holdes apparatet lukket i 10 minutter, indtil boghveden er mør, men stadig fast.
    • Åbn låget, hæld overskydende bouillon fra, og hæld retten i en serveringsskål.
    • Tilsæt de resterende ingredienser, ryst det godt, og server som tilbehør til dit måltid.
    • Tip: Prøv også at kombinere boghvede og linser sammen i Soup maker som udgangspunkt til en salat.
    Ristet Boghvede Som Tilbehørsret | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.