0

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom.

    Blommekompot med rosenvand

    Et stænk rosenvand giver denne kompot en dejlig blomsterduft.

    Portioner 4 p, Forberedelsestid: 0 m, Tilberedningstid: 23 m

    Ingredienser

    • 600 g blommer/plomme
    • 150 g sukker
    • 1 spiseskefuld/spiseskje rosenvand
    • Saft fra ½ citron

    Vejledning

    • Fjern stenene fra blommerne.
    • Kom/Legg alle ingredienserne op i suppemaskinen, og tilsæt 360 ml vand. Luk låget/lokket, og vælg kompot-programmet.
    • Når kompotten er færdig, kan du vælge at trykke kortvarigt en eller to gange på den manuelle blenderfunktion for at ændre konsistensen. Du kan hælde noget af væsken fra, før du blender, for at få en tykkere konsistens.
    • Åbn låget/lokket, og server.
    • Tip: Server denne kompot med vaniljeis, pandekager eller scones.
    Blommekompot Med Rosenvand | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.