0

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom.

    Mandelsuppe med cèpe-svampe

    Fyldig og lækker

    Portioner 4 p, Tilberedningstid: 45 m

    Ingredienser

    • 100 g smuttede mandler
    • 4 spsk olie
    • 1 løg, finthakket
    • 1 fed hvidløg, finhakket
    • 2 skiver smuldret tørt franskbrød uden skorpe
    • 750 ml hønsebouillon (fra terning)
    • 250 ml hvidvin
    • 200 g cèpe-svampe i skiver
    • 2 spsk bredbladet persille, finthakket
    • friskkværnet sort peber
    • - foodprocessor med knivtilbehør

    Vejledning

    • Rist mandlerne på en stegepande i 3-4 minutter, og lad dem afkøle.
    • Steg løg og hvidløg i 2 spsk olie, indtil de bliver klare (de må ikke tage farve, så suppen bliver fin og lysegul). Tilsæt brød og mandler, og steg dem i nogle få minutter. Lad dem derefter køle let af.
    • Sæt knivtilbehøret i foodprocessoren, før du tilsætter mandlerne sammen med 50 ml hønsebouillon. Purer mandlerne, og hæld dem derefter over i en tykbundet gryde. Tilføj resten af bouillonen og vinen, og bring blandingen i kog, og lad den simre i 15 minutter.
    • Opvarm resten af olien, og steg de skiveskårne cèpes på begge sider, indtil de er brune og sprøde. Smag derefter til med salt og peber.
    • Server suppen i dybe skåle med cèpes i skiver og persilledrys.
    • 45 minutters forberedelsestid
    Mandelsuppe Med Cèpe-Svampe | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.