Rist mandlerne på en stegepande i 3-4 minutter, og lad dem afkøle.
Steg løg og hvidløg i 2 spsk olie, indtil de bliver klare (de må ikke tage farve, så suppen bliver fin og lysegul). Tilsæt brød og mandler, og steg dem i nogle få minutter. Lad dem derefter køle let af.
Sæt knivtilbehøret i foodprocessoren, før du tilsætter mandlerne sammen med 50 ml hønsebouillon. Purer mandlerne, og hæld dem derefter over i en tykbundet gryde. Tilføj resten af bouillonen og vinen, og bring blandingen i kog, og lad den simre i 15 minutter.
Opvarm resten af olien, og steg de skiveskårne cèpes på begge sider, indtil de er brune og sprøde. Smag derefter til med salt og peber.
Server suppen i dybe skåle med cèpes i skiver og persilledrys.
Ved at klikke på linket forlader du den officielle Royal Philips ("Philips") hjemmeside. Eventuelle links til tredjepartswebsteder, der kan vises på dette websted, er kun tilvejebragt for din bekvemmelighed og repræsenterer på ingen måde nogen tilknytning til eller godkendelse af oplysningerne på disse linkede websteder. Philips giver ingen erklæringer eller garantier af nogen art med hensyn til tredjepartswebsteder eller oplysningerne deri.