0

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom.

    Brune boller med tutti frutti

    En sjov start på dagen

    Portioner 1 p, Tilberedningstid: 35 m

    Ingredienser

    • bageplade, smurt
    • 200 g tørrede abrikoser, hakkede
    • 1 brev tørgær (7 g)
    • 200 g mel
    • 300 g fuldkornsmel
    • 3-4 spsk. havregryn, valmuefrø og/eller sesamfrø

    Vejledning

    • Placér æltetilbehøret i foodprocessoren og kom fuldkornsmel, almindeligt hvedemel, gær og 1 tsk. salt i skålen. Mix det hele sammen og hæld 350 ml lunkent vand i en tynd stråle gennem åbningen. Lad foodprocessoren køre, indtil dejen har samlet sig.
    • Kom abrikoserne i og lad foodprocessoren køre, indtil de er blandet godt ind i dejen. Til sidst æltes dejen i nogle få sekunder på en melet overflade.
    • Form dejen til en kugle og lad den efterhæve i en skål dækket med plastfolie et varmt sted i 1 time. Del dejen i 8 stykker, ælt dem i få minutter og form dem til små boller eller brød.
    • Læg brødene på bagepladen. Pensl med lidt vand og drys med en blanding af havreflager, birkes og/eller sesamfrø. Dæk med et rent viskestykke og lad dejen efterhæve i yderligere 1 time.
    • Forvarm oven til 220°C. Bag brødene på den midterste rille i ovnen i 10-15 minutter, indtil de er gyldne. Lad brødene afkøle.
    • Tilberedningstid: 35 minutter + 2 timers hævetid
    Brune Boller Med Tutti Frutti | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.