Placér æltetilbehøret i foodprocessoren og kom fuldkornsmel, almindeligt hvedemel, gær og 1 tsk. salt i skålen. Mix det hele sammen og hæld 350 ml lunkent vand i en tynd stråle gennem åbningen. Lad foodprocessoren køre, indtil dejen har samlet sig.
Kom abrikoserne i og lad foodprocessoren køre, indtil de er blandet godt ind i dejen. Til sidst æltes dejen i nogle få sekunder på en melet overflade.
Form dejen til en kugle og lad den efterhæve i en skål dækket med plastfolie et varmt sted i 1 time. Del dejen i 8 stykker, ælt dem i få minutter og form dem til små boller eller brød.
Læg brødene på bagepladen. Pensl med lidt vand og drys med en blanding af havreflager, birkes og/eller sesamfrø. Dæk med et rent viskestykke og lad dejen efterhæve i yderligere 1 time.
Forvarm oven til 220°C. Bag brødene på den midterste rille i ovnen i 10-15 minutter, indtil de er gyldne. Lad brødene afkøle.
Ved at klikke på linket forlader du den officielle Royal Philips ("Philips") hjemmeside. Eventuelle links til tredjepartswebsteder, der kan vises på dette websted, er kun tilvejebragt for din bekvemmelighed og repræsenterer på ingen måde nogen tilknytning til eller godkendelse af oplysningerne på disse linkede websteder. Philips giver ingen erklæringer eller garantier af nogen art med hensyn til tredjepartswebsteder eller oplysningerne deri.