0

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom.

    Kold forårsløgsuppe med blåskimmelost

    Delikat og gennemtrængende på samme tid

    Portioner 4 p, Forberedelsestid: 30 m, Tilberedningstid: 30 m

    Ingredienser

    • 100 ml fløde
    • 500 g kartofler
    • 2 spsk. olivenolie
    • 1 liter hønsebouillon
    • 2 spsk. purløg, finthakket
    • 50 g blåskimmelost (for eksempel gorgonzola)
    • 6 forårsløg

    Vejledning

    • Skræl og skær kartoflerne i tern, og kog dem i hønsebouillon i 15-20 minutter.
    • Rens og hak forårsløgene. Varm olivenolien på en stegepande og sautér forårsløgene over kraftig varme, til de er gyldenbrune. Krydr derefter efter smag. Stil til afkøling i et par minutter (væsken bør ikke overstige 80°C).
    • Purér kartoflerne med bouillon og forårsløg i blenderen på MAX i mindst 1 minut. Tilsæt den afkølede fløde under blendningen for at gøre suppen silkeblød. Stil til afkøling i mindst 2 timer; denne suppe skal serveres kold.
    • Rør grundigt før servering og krydr efter smag. Drys med purløg og smuldret blåskimmelost.
    • Samlet tilberedningstid: 30 minutter + 2 timer i køleskab.
    Kold Forårsløgsuppe Med Blåskimmelost | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.