Skræl og skær kartoflerne i tern, og kog dem i hønsebouillon i 15-20 minutter.
Rens og hak forårsløgene. Varm olivenolien på en stegepande og sautér forårsløgene over kraftig varme, til de er gyldenbrune. Krydr derefter efter smag. Stil til afkøling i et par minutter (væsken bør ikke overstige 80°C).
Purér kartoflerne med bouillon og forårsløg i blenderen på MAX i mindst 1 minut. Tilsæt den afkølede fløde under blendningen for at gøre suppen silkeblød. Stil til afkøling i mindst 2 timer; denne suppe skal serveres kold.
Rør grundigt før servering og krydr efter smag. Drys med purløg og smuldret blåskimmelost.
Samlet tilberedningstid: 30 minutter + 2 timer i køleskab.
Ved at klikke på linket forlader du den officielle Royal Philips ("Philips") hjemmeside. Eventuelle links til tredjepartswebsteder, der kan vises på dette websted, er kun tilvejebragt for din bekvemmelighed og repræsenterer på ingen måde nogen tilknytning til eller godkendelse af oplysningerne på disse linkede websteder. Philips giver ingen erklæringer eller garantier af nogen art med hensyn til tredjepartswebsteder eller oplysningerne deri.