0

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom.

    Blomkålsuppe med sprød skinke

    En elegant suppe, den perfekte forret til en særlig middag.

    Portioner 4 p, Forberedelsestid: 5 m, Tilberedningstid: 23 m

    Ingredienser

    • 350 g blomkål
    • 1 spsk estragonblade
    • En knivspids muskatnød
    • ½ tsk sødt chilipulver
    • 700 ml grøntsagsbouillon
    • 200 ml fløde
    • Efter eget valg:
    • 25 g revet parmesanost
    • Garniture:
    • Tørret skinke
    • Hakket persille
    • Ekstra jomfruolivenolie
    • Stødt sort peber efter smag

    Vejledning

    • Skær blomkålen ud i små buketter. Vask dem, og put dem i Soup maker.
    • Put resten af ingredienserne, bortset fra fløden, i Soup maker, luk låget, og tryk på programmet til pureret suppe.
    • Imens steges skinken i en stegepande og lægges til at tørre på et stykke køkkenrulle.
    • Når suppen er klar, åbnes låget, fløden røres i, og indholdet hældes i tallerkner, skåle eller glas. Drys persillen og den tørrede, sprøde skinke over, hæld en smule olivenolie i, og drys peber over.
    • Tip: Prøv at stege skinken i en smule honning. Det søde, velsmagende resultat giver suppen et særligt præg.
    Blomkålsuppe Med Sprød Skinke | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.