1
0

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom.

    Rejebisque

    En raffineret forret til et middagsselskab.

    Portioner 4 p, Forberedelsestid: 5 m, Tilberedningstid: 23 m

    Ingredienser

    • 200 g tiger- eller grønlandsrejer, pillet og renset (spidsen)
    • 1 tomat
    • 50 g porre, eller forårsløg
    • 1 hakket fed hvidløg
    • 1 lille, hakket rødløg
    • 30 g tomatpasta
    • En knivspids cayennepeber
    • 1 stilk frisk persille
    • 500 ml fiske- eller skaldyrsfond (bouillon)
    • 150 ml fløde
    • Efter eget valg:
    • En knivspids safran
    • Ekstra:
    • Olivenolie, citronsaft og havsalt efter smag

    Vejledning

    • Skær tomat og porre groft ud.
    • Put alle ingredienserne i Soup maker med rejerne øverst.
    • Luk låget, og tryk på programmet til pureret suppe.
    • Hæld suppen i dine yndlingsskåle, og server den med hvidløgsristet brød.
    • Tip: Brug rejeskallerne til at give bouillonen ekstra smag: Sauter skallerne, tilsæt bouillonen, og lad det simre i 15-20 minutter, og si den.
    Rejebisque | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    You are about to visit the Philips USA website.

    Jeg forstår

    Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.