0

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom.

    Rejebisque

    En raffineret forret til et middagsselskab.

    Portioner 4 p, Forberedelsestid: 5 m, Tilberedningstid: 23 m

    Ingredienser

    • 200 g tiger- eller grønlandsrejer, pillet og renset (spidsen)
    • 1 tomat
    • 50 g porre, eller forårsløg
    • 1 hakket fed hvidløg
    • 1 lille, hakket rødløg
    • 30 g tomatpasta
    • En knivspids cayennepeber
    • 1 stilk frisk persille
    • 500 ml fiske- eller skaldyrsfond (bouillon)
    • 150 ml fløde
    • Efter eget valg:
    • En knivspids safran
    • Ekstra:
    • Olivenolie, citronsaft og havsalt efter smag

    Vejledning

    • Skær tomat og porre groft ud.
    • Put alle ingredienserne i Soup maker med rejerne øverst.
    • Luk låget, og tryk på programmet til pureret suppe.
    • Hæld suppen i dine yndlingsskåle, og server den med hvidløgsristet brød.
    • Tip: Brug rejeskallerne til at give bouillonen ekstra smag: Sauter skallerne, tilsæt bouillonen, og lad det simre i 15-20 minutter, og si den.
    Rejebisque | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.