En raffineret forret til et middagsselskab.
Portioner 4 p, Forberedelsestid: 5 m, Tilberedningstid: 23 m
Ingredienser
- 200 g tiger- eller grønlandsrejer, pillet og renset (spidsen)
- 1 tomat
- 50 g porre, eller forårsløg
- 1 hakket fed hvidløg
- 1 lille, hakket rødløg
- 30 g tomatpasta
- En knivspids cayennepeber
- 1 stilk frisk persille
- 500 ml fiske- eller skaldyrsfond (bouillon)
- 150 ml fløde
- Efter eget valg:
- En knivspids safran
- Ekstra:
- Olivenolie, citronsaft og havsalt efter smag
Vejledning
- Skær tomat og porre groft ud.
- Put alle ingredienserne i Soup maker med rejerne øverst.
- Luk låget, og tryk på programmet til pureret suppe.
- Hæld suppen i dine yndlingsskåle, og server den med hvidløgsristet brød.
- Tip: Brug rejeskallerne til at give bouillonen ekstra smag: Sauter skallerne, tilsæt bouillonen, og lad det simre i 15-20 minutter, og si den.