1
0

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom.

    Produkter

    Fløjsblød græskarsuppe krydret med spidskommen

    Græskar er et ikon for høstsæsonen. Den fyldige smag passer godt til kraftige, krydrede smagsnuancer.

    Portioner 4 p, Forberedelsestid: 0 m, Tilberedningstid: 23 m

    Ingredienser

    • 400 g græskar
    • 100 g kartoffel/poteter
    • 50 g hakket løg
    • ½ teskefuld/teskje stødt/malt spidskommen
    • 600 ml grøntsagsfond
    • peber og salt efter smag
    • fetaost til garnering

    Vejledning

    • Halver græskarret, og skrab kernerne/kornene væk. Skær græskarret ud i tern/terninger på 2 cm. Du kan brug skrællen. Skræl kartolen/poteten, og skær den ud i tern/terninger på 2 cm.
    • Kom/Legg alle ingredienserne op i suppemaskinen, luk låget/lokket, og tryk på programmet for cremet suppe.
    • Når suppen er klar, tager du låget/lokket af beholderen og hælder suppen op i skåle. Smuldret feta er skønt/deiligt som pynt på denne suppe.
    • Tip: Du kan bruge variere smagen i denne suppe ved at bruge andre krydderier, f.eks. stødte koriander, fennikelfrø eller begge dele.
    Fløjsblød græskarsuppe krydret med spidskommen

    Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.