Gulerod er en meget alsidig ingrediens til supper. Kombiner den med lime og mango, eller prøv denne kombination med karry og kokosnød.
Portioner 4 p, Forberedelsestid: 0 m, Tilberedningstid: 23 m
Ingredienser
- 400 g gulerod
- 50 g kartoffel/poteter
- 50 g hakket løg
- 700 ml grøntsagsfond
- peber og salt efter smag
- 2 teskefulde/teskje karrypulver
- 100 ml creme fraiche eller kokosmælk
Vejledning
- Skræl guleroden og kartolen/poteten, og skær dem i tern/terninger på 2 cm.
- Kom/Legg alle ingredienserne undtagen creme fraiche op i suppemaskinen, luk låget/lokket, og tryk på programmet for cremet suppe.
- Når suppen er klar, åbner du låget/lokket, blander creme fraichen i og hælder suppen op i skåle eller glas.
- Tip: Gulerod og mango passer rigtig godt sammen, så du kan sagtens udskifte/bytte
ut kartolen/potet med mango. Brug 300 g gulerod og 150 g mango. Udskift/Bytt ut
karrypulveret med saften fra 1 lime og friske korianderblade.
Sprøde grøntsager passer godt som garnering til denne suppe.