0

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom.

    Gazpacho

    Denne kolde sommersuppe kan serveres som forret eller en forfriskende snack på en varm dag.

    Portioner 4 p, Forberedelsestid: 0 m, Tilberedningstid: 23 m

    Ingredienser

    • 200 g agurk
    • 500 g skrællede tomater (dåse/boks eller friske)
    • 3 fed hvidløg
    • 100 g rød peber/paprika
    • 100 g rødløg
    • 100 ml hvidvinseddike
    • 100 ml olivenolie
    • 1 teskefuld/teskje stødt/malt peber salt

    Vejledning

    • Skær agurken ud i stykker på 1 cm. Hak tomaterne. Hak hvidløg, rød peber/paprika og løg int.
    • Kom/Legg ingredienserne op i suppemaskinen, luk låget/lokket, og tryk på programmet for jævn suppe.
    • Når suppen er færdig, hældes den over i en stor beholder og sættes i køleskab i mindst 3 timer før servering.
    • Tip: Kold suppe skal krydres godt. Tilsæt mere salt og peber, hvis det er nødvendigt.
    Gazpacho | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.