Denne kolde sommersuppe kan serveres som forret eller en forfriskende snack på en varm dag.
Portioner 4 p, Forberedelsestid: 0 m, Tilberedningstid: 23 m
Ingredienser
- 200 g agurk
- 500 g skrællede tomater (dåse/boks eller friske)
- 3 fed hvidløg
- 100 g rød peber/paprika
- 100 g rødløg
- 100 ml hvidvinseddike
- 100 ml olivenolie
- 1 teskefuld/teskje stødt/malt peber salt
Vejledning
- Skær agurken ud i stykker på 1 cm. Hak tomaterne. Hak hvidløg, rød peber/paprika og løg int.
- Kom/Legg ingredienserne op i suppemaskinen, luk låget/lokket, og tryk på programmet for jævn suppe.
- Når suppen er færdig, hældes den over i en stor beholder og sættes i køleskab i mindst 3 timer før servering.
- Tip: Kold suppe skal krydres godt.
Tilsæt mere salt og peber, hvis det er nødvendigt.