1
0

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom.

    Produkter

    Porresuppe

    Porrer/Purre kan fås hele året, men de er bedst fra oktober til maj.

    Portioner 4 p, Forberedelsestid: 0 m, Tilberedningstid: 23 m

    Ingredienser

    • 350 g porrer/purre
    • 50 g kartoffel/poteter
    • 50 g hakket løg
    • 1 fed hvidløg
    • 750 ml kyllingefond
    • friske timianblade
    • peber og salt efter smag
    • Senneps-vinaigrette:
    • 1 teskefuld/teskje sennep
    • 1 teskefuld/teskje kapers
    • ½ spiseskefuld/spiseskje citronsaft
    • 1 spiseskefuld/spiseskje olivenolie
    • frisk persille

    Vejledning

    • Skyl porrerne, og skær dem ud i 1 cm brede ringe. Skræl kartolen/poteten, og skær den ud i stykker på 2,5 cm.
    • Kom/Legg alle suppeingredienserne op i suppemaskinen, luk låget/lokket, og tryk på programmet for cremet suppe.
    • Imens blandes vinaigrette-ingredienserne i en lille skål.
    • Når suppen er klar, åbner du låget/lokket og hælder suppen op i lotte suppeskåle. Tilsæt noget af vinaigretten til suppen, og server.
    • Tip: Du kan servere denne suppe kold, hvis du ønsker det. Sæt den på køl i mindst 3 timer.
    Porresuppe

    Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.