En perfekt picnicret. Kan varieres med andre dressinger eller salatingredienser, du har til rådighed.
Portioner 4 p, Forberedelsestid: 5 m, Tilberedningstid: 25 m
Ingredienser
- 300 g linser (tip)
- 750 ml grøntsagsbouillon
- Efter eget valg:
- Fennikel- eller kommenfrø
- Som afslutning på salaten:
- 2 tomater, finthakket
- ¼ agurk, hakket i små terninger
- 1 salathoved, hakket
- Saft fra 1 citron
- 4 spsk ekstra jomfruolivenolie
- En håndfuld frisk persille, basilikum eller
Vejledning
- Put linser og bouillon i Soup maker, luk låget, og vælg programmet til kompot.
- Når programmet er klar, holdes apparatet lukket i ca. 10-15 minutter, indtil linserne er møre, men stadig faste.
- Hæld overskydende bouillon fra, og hæld det i en stor skål. Vent, til det er kølet af.
- Afslut med at tilsætte de resterende ingredienser, og ryst det godt.
- Tip: Der er mange forskellige linsetyper. Røde linser bliver en smule for bløde til denne opskrift;
franske, grønne, sorte og brune linser beholder en fin struktur og er mere velegnede.