Denne mulligatawny er et lækkert måltid i sig selv. Den bliver endnu bedre efter en dag i køleskabet.
Portioner 4 p, Forberedelsestid: 0 m, Tilberedningstid: 23 m
Ingredienser
- 20 g frisk ingefær
- 2 fed hvidløg
- 50 g bladselleri
- 50 g gulerødder
- 50 g hakket løg
- 150 g mango eller æble/eple
- 200 g kyllingebryst
- 50 g ris
- 1 spiseskefuld/spiseskje gurkemeje
- ½ teskefuld/teskje stødt/malt spidskommen
- 630 ml kylling- eller grøntsagsfond
- peber og salt
- 1 spiseskefuld/spiseskje citronsaft
- 100 ml yoghurt og hakkede friske koriander til garnering
Vejledning
- Skræl og hak hvidløg og ingefær int. Skærselleri og gulerod ud i mundrette stykker. Skræl og udsten mangoen, eller skær æblet tyndt. Skær kyllingen ud i stykker på 2 cm.
- Kom/Legg alle ingredienserne, undtagen citronsaft og pynt op i suppemaskinen. Luk låget/lokket, og tryk på programmet for grov suppe.
- Når suppen er klar, åbner du låget/lokket og rører citronsaften i. Fordel suppen i skåle, og afslut en skefuld/skje yoghurt og friskhakkede korianderblade.
- Tip: Denne suppe er perfekt til kødrester. Du kan blot røre stykker af stegt lam, kylling eller oksekød ud i suppen, før den serveres.