0

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom.

    Krydret suppe med røde linser og spinat

    Linserne opsuger/trekker til seg alle de smagsstoffer, du kommer/legger i suppen. Denne suppe er let og vegetarisk, men samtidig mættende. Serveres som hovedret.

    Portioner 4 p, Forberedelsestid: 0 m, Tilberedningstid: 23 m

    Ingredienser

    • 1 fed hvidløg
    • 20 g frisk ingefær
    • 100 g gulerod
    • 100 g bladselleri
    • 100 g cherrytomater
    • 2 røde chilier
    • 150 g røde linser
    • 730 ml grøntsagsfond
    • peber og salt efter smag
    • 200 g frisk spinat og yoghurt til garnering

    Vejledning

    • Skræl og hak hvidløg og ingefær int. Skær gulerod og bladselleri ud i tern/terninger på 1 cm. Skær cherrytomaterne i kvarte/i ire deler, og hak de udkernede chilifrugter.
    • Kom/Legg alle ingredienserne undtagen spinat og yoghurt op i suppemaskinen, luk låget/lokket, og tryk på programmet for grov suppe.
    • Når suppen er klar, åbner du låget/lokket, rører spinaten i og lader suppen trække i 30 sekunder.
    • Server i skåle eller dybe tallerkner med en skefuld/skje yoghurt.
    • Tip: Kikærter er gode i denne suppe. Du kan udelade chilierne, hvis du foretrækker en suppe, der ikke er stærk.
    Krydret Suppe Med Røde Linser Og Spinat | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.