1
0

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom.

    Produkter

    Suppe med spinat, porre og cannellini

    Den cremede cannellini-bønne har en jævn tekstur og en nøddeagtig smag og gør underværker sammen med spinat.

    Portioner 4 p, Forberedelsestid: 0 m, Tilberedningstid: 23 m

    Ingredienser

    • 1 fed hvidløg
    • 200 g porre/purre
    • 50 g hakket løg
    • 200 g cannellini-bønner, drænet
    • 1 laurbærblad
    • peber og salt
    • 750 ml grøntsagsfond
    • 200 g babyspinat

    Vejledning

    • Skræl og hak hvidløget int. Skær porren fint.
    • Kom/Legg alle ingredienserne undtagen spinaten op i suppemaskinen, luk låget/lokket, og tryk på programmet for grov suppe.
    • Når suppen er klar, åbner du låget/lokket og rører spinaten i. Lad suppen stå i 30 sekunder, før du serverer.
    • Tip: Du kan gøre suppen mere mættende ved at tilsætte 50 g ris eller byg/byggryn til suppen, før den koger, eller 50 – 100 g kogt pasta, når suppen er færdig.
    Suppe med spinat, porre og cannellini

    Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.