Yes, det er Black Friday Køb nu
Dage
Timer
Minutter
Sekunder
Yes, det er Black Friday Køb nu
1
0

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom.

    Thailandsk kokosmælksuppe med kylling (thai tom kha)

    I denne klassiske, thailandske kyllingeret skaber de smagsfulde ingredienser en forfriskende suppe.

    Portioner 4 p, Forberedelsestid: 5 m, Tilberedningstid: 23 m

    Ingredienser

    • 25 g revet, frisk ingefær
    • 1 stilk frisk citrongræs
    • 100 g champignon i skiver
    • 150 g kyllingebryst, eller kyllingelår
    • 1 spsk limesaft, eller mere efter smag
    • 1 spsk fiskesauce
    • 1 tsk sukker
    • 1 tsk thailandsk karrypasta (stærk)
    • 2 spsk friske basilikumblade, hakket
    • 2 spsk friske koriander, hakket
    • 200 ml kokosmælk
    • 800 ml hønsebouillon

    Vejledning

    • Skær citrongræsset ud i stykker på 4 cm. Skær kyllingen ud i små stykker.
    • Put alle ingredienserne i Soup maker med kyllingen øverst.
    • Luk låget, og vælg programmet til fyldig suppe.
    • Når suppen er klar, hældes den op i skåle og garneres med friske urteblade.
    • Tip: Kokosmælken afbalancerer smagen i denne suppe meget fint, men den kan meget vel udelades.
    Thailandsk kokosmælksuppe med kylling (thai tom kha)

    Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.