2 muffinbakker á 12 stk., smurt (eller 24 papirforme på bagepapir
3 spsk. kakaopulver
200 g stødt melis
200 g blødt smør
Til muffins:
200 g mel
Vejledning
Forvarm ovnen til 160°C. Placér æltetilbehøret i foodprocessoren. Kom smør og sukker i skålen og rør det sammen. Slå et æg ad gangen ud i en kop og tilsæt dem gennem åbningen i foodprocessoren, mens den kører.
Tilsæt derefter kakaopulver og mel i 3 omgange samt en knivspids salt. Rør i nogle få sekunder mellem hver gang, der tilsættes noget. Kom til sidst chokoladen i og bland det hele en sidste gang.
Hæld dejen i muffin- eller kageforme og bag kagerne på den midterste rille i ovnen i 25 minutter, indtil de er gyldne. Lad kagerne afkøle.
Rengør skålen og placér piskeskiven i foodprocessoren. Kom flormelis, æggehvide og appelsinjuice i skålen, og lad den køre, indtil du har en blank glasur.
Fordel glasuren på kagerne, pynt med appelsinskaller og sæt dem i køleskabet i 1 time.
TIP: Du kan finhakke chokoladen i foodprocessoren ved at bruge hakkekniven. Sørg for at brække chokoladen i stykker først.
Ved at klikke på linket forlader du den officielle Royal Philips ("Philips") hjemmeside. Eventuelle links til tredjepartswebsteder, der kan vises på dette websted, er kun tilvejebragt for din bekvemmelighed og repræsenterer på ingen måde nogen tilknytning til eller godkendelse af oplysningerne på disse linkede websteder. Philips giver ingen erklæringer eller garantier af nogen art med hensyn til tredjepartswebsteder eller oplysningerne deri.