0

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom.

    Chokoladekager i form med is

    For chokolade-elskere

    Portioner 1 p, Tilberedningstid: 60 m

    Ingredienser

    • 4 æg
    • 1 spsk. appelsinskal
    • 1 æggehvide
    • 250 g flormelis
    • Til glasuren:
    • 200 g mørk chokolade (med hasselnødder), hakket
    • 2 muffinbakker á 12 stk., smurt (eller 24 papirforme på bagepapir
    • 3 spsk. kakaopulver
    • 200 g stødt melis
    • 200 g blødt smør
    • Til muffins:
    • 200 g mel

    Vejledning

    • Forvarm ovnen til 160°C. Placér æltetilbehøret i foodprocessoren. Kom smør og sukker i skålen og rør det sammen. Slå et æg ad gangen ud i en kop og tilsæt dem gennem åbningen i foodprocessoren, mens den kører.
    • Tilsæt derefter kakaopulver og mel i 3 omgange samt en knivspids salt. Rør i nogle få sekunder mellem hver gang, der tilsættes noget. Kom til sidst chokoladen i og bland det hele en sidste gang.
    • Hæld dejen i muffin- eller kageforme og bag kagerne på den midterste rille i ovnen i 25 minutter, indtil de er gyldne. Lad kagerne afkøle.
    • Rengør skålen og placér piskeskiven i foodprocessoren. Kom flormelis, æggehvide og appelsinjuice i skålen, og lad den køre, indtil du har en blank glasur.
    • Fordel glasuren på kagerne, pynt med appelsinskaller og sæt dem i køleskabet i 1 time.
    • TIP: Du kan finhakke chokoladen i foodprocessoren ved at bruge hakkekniven. Sørg for at brække chokoladen i stykker først.
    • Tilberedningstid: 1 time + 1 time i køleskabet
    Chokoladekager I Form Med Is | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.