1
0

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom.

    Produkter

    Brownies med hvid chokolade og nødder

    Utroligt lækkert

    Portioner 1 p, Forberedelsestid: 0 m, Tilberedningstid: 60 m

    Ingredienser

    • bageform, 25 x 30 cm, smurt
    • 200 g mel
    • 4 æg
    • 1 brev vaniljesukker
    • 400 g stødt melis
    • 125 g blødgjort smør
    • 150 g hvid chokolade
    • 150 g usaltede blandede nødder

    Vejledning

    • Forvarm ovnen til 200°C. Sæt hakkekniven i foodprocessoren. Hak nødderne groft og læg dem i en separat skål.
    • Bræk chokoladen i stykker i en kasserolle og sæt den i et vandbad med vand, der næsten koger. Rør, mens chokoladen smelter. Rør smør og sukker sammen i skålen.
    • Slå et æg ad gangen ud i en kop og tilsæt dem gennem åbningen i foodprocessoren, mens motoren kører. Tilsæt derefter den smeltede chokolade og nødderne gennem åbningen og bland i nogle sekunder.
    • Tilsæt derefter mel ad 3 omgange. Til sidst tilsættes en knivspids salt og dejen blandes i yderligere nogle sekunder, indtil den er blød.
    • Hæld dejen i bageformen og fordel den i et 2 cm tykt lag. Bag kagen i ovnen i 35 minutter, indtil den er gylden.
    • Tag formen ud af ovnen og lad kagen afkøle i 10 minutter. Skær kagen i firkanter (skær ikke hele vejen igennem) og lad den køle helt af. Uden på er den sprød, og indeni er den blød og en anelse sej.
    • Tilberedningstid i alt: 1 time
    Brownies med hvid chokolade og nødder

    Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.