Forvarm ovnen til 200°C. Sæt hakkekniven i foodprocessoren. Hak nødderne groft og læg dem i en separat skål.
Bræk chokoladen i stykker i en kasserolle og sæt den i et vandbad med vand, der næsten koger. Rør, mens chokoladen smelter. Rør smør og sukker sammen i skålen.
Slå et æg ad gangen ud i en kop og tilsæt dem gennem åbningen i foodprocessoren, mens motoren kører. Tilsæt derefter den smeltede chokolade og nødderne gennem åbningen og bland i nogle sekunder.
Tilsæt derefter mel ad 3 omgange. Til sidst tilsættes en knivspids salt og dejen blandes i yderligere nogle sekunder, indtil den er blød.
Hæld dejen i bageformen og fordel den i et 2 cm tykt lag. Bag kagen i ovnen i 35 minutter, indtil den er gylden.
Tag formen ud af ovnen og lad kagen afkøle i 10 minutter. Skær kagen i firkanter (skær ikke hele vejen igennem) og lad den køle helt af. Uden på er den sprød, og indeni er den blød og en anelse sej.
Ved at klikke på linket forlader du den officielle Royal Philips ("Philips") hjemmeside. Eventuelle links til tredjepartswebsteder, der kan vises på dette websted, er kun tilvejebragt for din bekvemmelighed og repræsenterer på ingen måde nogen tilknytning til eller godkendelse af oplysningerne på disse linkede websteder. Philips giver ingen erklæringer eller garantier af nogen art med hensyn til tredjepartswebsteder eller oplysningerne deri.