0

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom.

    Sachertærte

    Chokolade, når det bedst

    Portioner 8 p, Forberedelsestid: 30 m, Tilberedningstid: 60 m

    Ingredienser

    • 6 æggehvider
    • 160 g sukker
    • 240 g mørk chokolade (70 % kakao)
    • 240 g smør (stuetemperatur)
    • 5 æggeblommer
    • 1 spsk vaniljesukker 1 tsk vaniljeessens
    • ½ glas abrikosmarmelade
    • rund springform (24 cm)

    Vejledning

    • Alle ingredienser skal have stuetemperatur. Pisk æggehviderne i foodprocessorens skål, indtil de er stive uden at være tørre. Tilsæt langsomt sukker, mens maskinen kører. Hæld blandingen over i en stor skål, og sæt den til side.
    • Smelt chokoladen i et vandbad (skålen må ikke røre vandet). Rør smørret til creme i blandeskålen med stålkniven, indtil den er hvid og luftig. Tilsæt chokoladen i smørret, mens maskinen kører. Tilsæt derefter æggeblommerne. Vent, indtil de er pisket jævne, og tilsæt derefter vaniljesukker. Lad maskinen køre igen.
    • Hæld chokoladedejen i en skål sammen med æggehviderne, og vend forsigtigt blandingen. Tilsæt forsigtigt mel, mens du bruger intervalkontakten. Undgå overblanding.
    • Forvarm ovnen til 180 °C. Smør springformen, og drys den med mel. Held dejen i formen, og bag den i ovnen i 1 time.
    • Tag kagen ud, lad den køle af, og skær den i 2 lag. Dæk toppen af hvert lag med abrikosmarmelade, læg delene sammen, og dæk hele chokoladekagen med glasur.
    • Glasur: Smelt chokoladen, opvarm mælken, og rør blandingen til en creme. Dekorer kagen med glasuren.
    • 30 minutters forberedelsestid + 60-70 minutter i ovnen
    Sachertærte | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.