Opløs husblassen i rigeligt med koldt vand. Skræl 4 mandariner, pil skiverne fra hinanden, og fjern det hvide skind med en skarp kniv. Opsaml saften. Placer tilbehøret til citruspresning i foodprocessoren. Pres resten af mandarinerne og citronen med tilbehøret til citruspresning, og si saften. Hæld saften i en tykbundet gryde, tilsæt sukker, og bring blandingen i kog. Lad sukkeret opløses, og tag gryden af varmen.
Pres al vandet ud af husblassen, og opblød den i den varme citrusblanding, mens du pisker. Sæt gryden i en skål med iskoldt vand, og lad dem køle af, indtil saften bliver geleagtig. Vend forsigtigt mandarinstykkerne og myntebladene i geleen.
Skyl buddingeformen med koldt vand, og hæld jellyen i. Sæt formen i køleskabet, og lad den stå i 2-3 timer. Forvarm ovnen til 180 ºC.
Pisk æggehviden med honning, og vend mandelsplitter i blandingen. Bred mandelblandingen ud på bagepladen, og bag den i ovnen i 15-20 minutter indtil, den er gyldenbrun. Lad den afkøle, og knæk den derefter i mundrette stykker.
Dyp den nederste del af buddingeformen i varmt vand i nogle få sekunder. Vend derefter formen, og frigør indholdet. Skærm jellyen i fire pæne stykker, og server den på desserttallerkener. Pynt med mandelkrokant og glasur.
45 minutters forberedelsestid + 2-3 timer i køleskabet
Ved at klikke på linket forlader du den officielle Royal Philips ("Philips") hjemmeside. Eventuelle links til tredjepartswebsteder, der kan vises på dette websted, er kun tilvejebragt for din bekvemmelighed og repræsenterer på ingen måde nogen tilknytning til eller godkendelse af oplysningerne på disse linkede websteder. Philips giver ingen erklæringer eller garantier af nogen art med hensyn til tredjepartswebsteder eller oplysningerne deri.