0

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom.

    Citrusjelly med mandelkrokant

    Jelly er ikke kun for børn

    Portioner 4 p, Forberedelsestid: 45 m

    Ingredienser

    • 6 stk. husblas
    • 16 mandariner
    • 1 lime
    • 100 g sukker
    • 2 spsk små mynteblade
    • 1 æggehvide
    • 1 spsk honning
    • 100 g mandelsplitter
    • - buddingeform (500 ml)
    • - bageplade tildækket med bagepapir
    • - foodprocessor med tilbehør til citruspresning

    Vejledning

    • Opløs husblassen i rigeligt med koldt vand. Skræl 4 mandariner, pil skiverne fra hinanden, og fjern det hvide skind med en skarp kniv. Opsaml saften. Placer tilbehøret til citruspresning i foodprocessoren. Pres resten af mandarinerne og citronen med tilbehøret til citruspresning, og si saften. Hæld saften i en tykbundet gryde, tilsæt sukker, og bring blandingen i kog. Lad sukkeret opløses, og tag gryden af varmen.
    • Pres al vandet ud af husblassen, og opblød den i den varme citrusblanding, mens du pisker. Sæt gryden i en skål med iskoldt vand, og lad dem køle af, indtil saften bliver geleagtig. Vend forsigtigt mandarinstykkerne og myntebladene i geleen.
    • Skyl buddingeformen med koldt vand, og hæld jellyen i. Sæt formen i køleskabet, og lad den stå i 2-3 timer. Forvarm ovnen til 180 ºC.
    • Pisk æggehviden med honning, og vend mandelsplitter i blandingen. Bred mandelblandingen ud på bagepladen, og bag den i ovnen i 15-20 minutter indtil, den er gyldenbrun. Lad den afkøle, og knæk den derefter i mundrette stykker.
    • Dyp den nederste del af buddingeformen i varmt vand i nogle få sekunder. Vend derefter formen, og frigør indholdet. Skærm jellyen i fire pæne stykker, og server den på desserttallerkener. Pynt med mandelkrokant og glasur.
    • 45 minutters forberedelsestid + 2-3 timer i køleskabet
    Citrusjelly Med Mandelkrokant | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.