0

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom.

    Bibimbap

    Sund hverdagsret

    Portioner 1 p, Tilberedningstid: 35 m

    Ingredienser

    • 300 g ris
    • 2 fed knust hvidløg
    • 3 spsk sesamolie
    • 1 agurk
    • 1 gulerod
    • 1 daikon
    • 50 g sojabønnespirer
    • 2 spsk olie
    • 200 g oksekød i strimler

    Vejledning

    • Kog risene i riskogeren. Bring en gryde med saltet vand i kog.
    • Bland 1 fed hvidløg og 2 spsk sesamolie med salt efter smag. Brug foodprocessorens riveskive (grøntsagerne skal skæres i tændstiktykkelse), riv agurk, gulerod og kinaradise, og bland noget af hvidløgsblandingen i hver grøntsag.
    • Opvarm olie i en wok, og lynsteg kødet sammen med sojasauce, sukker og resten af hvidløget.
    • Vend grøntsager og kød i risen, og stænk retten med sesamolie. Server med gochujang.
    • 35 minutters samlet forberedelsestid
    Bibimbap | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.