0

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom.

    Vildtsteak med valnøddesauce og granatæble

    Fyldig, masser af smag og en drejning

    Portioner 4 p

    Ingredienser

    • 100 g valnøddekerner
    • 1 fed pillet hvidløg
    • 4 spsk jomfruolivenolie
    • 3 spsk finthakket koriander eller persille
    • 100 ml granatæblesaft
    • 4 vildtsteaks ved stuetemperatur
    • 2 spsk smør
    • 1 granatæble
    • friskkværnet sort peber
    • - bageform, smurt
    • - foodprocessor med knivtilbehør

    Vejledning

    • Rist valnødderne i 2-3 minutter på en pande, og lad dem køle af.
    • Sæt knivtilbehøret i foodprocessoren, før du tilsætter valnødder, hvidløg, 2 spsk olie og koriander. Purer blandingen, og tilsæt granatæblesaft, mens maskinen kører. Smag til med salt og peber.
    • Forvarm ovnen til 150 ºC. Smag steakene til med salt og peber (det er bedre at tilsætte salt nu i stedet for efter stegningen, da det trækker mere smag ud). Opvarm smørret med resten af olien, og steg steakene i 2-3 minutter, indtil de er brune. Vend dem, når halvdelen af tiden er gået.
    • Server steakene med valnøddesaucen og granatæblekerner.
    Vildtsteak Med Valnøddesauce Og Granatæble | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.