Rist valnødderne i 2-3 minutter på en pande, og lad dem køle af.
Sæt knivtilbehøret i foodprocessoren, før du tilsætter valnødder, hvidløg, 2 spsk olie og koriander. Purer blandingen, og tilsæt granatæblesaft, mens maskinen kører. Smag til med salt og peber.
Forvarm ovnen til 150 ºC. Smag steakene til med salt og peber (det er bedre at tilsætte salt nu i stedet for efter stegningen, da det trækker mere smag ud). Opvarm smørret med resten af olien, og steg steakene i 2-3 minutter, indtil de er brune. Vend dem, når halvdelen af tiden er gået.
Server steakene med valnøddesaucen og granatæblekerner.
Lignende opskrifter
Hovedretter
Velsmagende Tærte Med Rødbede Og Gedeost | Philips
Ved at klikke på linket forlader du den officielle Royal Philips ("Philips") hjemmeside. Eventuelle links til tredjepartswebsteder, der kan vises på dette websted, er kun tilvejebragt for din bekvemmelighed og repræsenterer på ingen måde nogen tilknytning til eller godkendelse af oplysningerne på disse linkede websteder. Philips giver ingen erklæringer eller garantier af nogen art med hensyn til tredjepartswebsteder eller oplysningerne deri.