0

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom.

    Velsmagende tærte med rødbede og gedeost

    En aromatisk ret, der er et sikkert hit

    Portioner 4 p, Tilberedningstid: 50 m

    Ingredienser

    • 250 g mel
    • 125 g koldt smør i tern
    • 5 æg
    • 15 g frisk (bredbladet) persille
    • 100 ml græsk yoghurt
    • friskkværnet sort peber
    • 1 tsk stødt kommen
    • 2 kogte rødbeder
    • 200 g blød gedeost
    • 15 g frisk basilikum
    • 10 g frisk purløg
    • - 1 springform, 26 cm, smurt
    • - foodprocessor med dejtilbehør

    Vejledning

    • Sæt dejtilbehøret i skålen, før du tilsætter mel, ½ tsk salt, smør og 1 æg. Lad foodprocessoren køre, indtil dejen hænger sammen.
    • Tilsæt 1-2 spsk koldt vand, hvis dejen er for smuldret. Form dejen til en kugle, og tildæk den med film. Sæt dejen i køleskabet i 30 minutter.
    • Hak ¾ af persillen. Pisk 4 æg med yoghurt, smag til med salt samt rigelige mængder sort peber og kommen. Rør den hakkede persille i. Gnid skindet af rødbederne og skær dem ud i 6 stykker hver.
    • Forvarm ovnen til 200 °C. Rul dejen ud på en melet overflade til en tynd cirkel med en diameter på ca. 30 cm. Læg dejen i springformen, tryk ned langs kanterne, og skær overskydende dej i den øverste del væk. Hæld æggeblandingen over den nederste, og læg rødbederne i en cirkel. Smuldr gedeosten på toppen, og tilsæt lidt ekstra sort peber.
    • Sæt tærten på en hylde i den nederste halvdel af ovnen, og bag den i 40-45 minutter, indtil den er gyldenbrun. Hak resten af urterne groft, og bland dem i. Tag tærten ud af ovnen, og lad den stå i 5 minutter.
    • Læg en stor håndfuld urter i midten af tærten. Du kan også skære tærten i stykker og servere hvert stykke med sin egen portion urtesalt.
    • 50 minutters forberedelsestid + 30 minutters hævning
    Velsmagende Tærte Med Rødbede Og Gedeost | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.