Sæt dejtilbehøret i skålen, før du tilsætter mel, ½ tsk salt, smør og 1 æg. Lad foodprocessoren køre, indtil dejen hænger sammen.
Tilsæt 1-2 spsk koldt vand, hvis dejen er for smuldret. Form dejen til en kugle, og tildæk den med film. Sæt dejen i køleskabet i 30 minutter.
Hak ¾ af persillen. Pisk 4 æg med yoghurt, smag til med salt samt rigelige mængder sort peber og kommen. Rør den hakkede persille i. Gnid skindet af rødbederne og skær dem ud i 6 stykker hver.
Forvarm ovnen til 200 °C. Rul dejen ud på en melet overflade til en tynd cirkel med en diameter på ca. 30 cm. Læg dejen i springformen, tryk ned langs kanterne, og skær overskydende dej i den øverste del væk. Hæld æggeblandingen over den nederste, og læg rødbederne i en cirkel. Smuldr gedeosten på toppen, og tilsæt lidt ekstra sort peber.
Sæt tærten på en hylde i den nederste halvdel af ovnen, og bag den i 40-45 minutter, indtil den er gyldenbrun. Hak resten af urterne groft, og bland dem i. Tag tærten ud af ovnen, og lad den stå i 5 minutter.
Læg en stor håndfuld urter i midten af tærten. Du kan også skære tærten i stykker og servere hvert stykke med sin egen portion urtesalt.
Ved at klikke på linket forlader du den officielle Royal Philips ("Philips") hjemmeside. Eventuelle links til tredjepartswebsteder, der kan vises på dette websted, er kun tilvejebragt for din bekvemmelighed og repræsenterer på ingen måde nogen tilknytning til eller godkendelse af oplysningerne på disse linkede websteder. Philips giver ingen erklæringer eller garantier af nogen art med hensyn til tredjepartswebsteder eller oplysningerne deri.