0

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom.

    Lammespareribs med pinjekerner og urteskorpe

    Sofistikeret og nem at tilberede

    Portioner 4 p, Forberedelsestid: 35 m

    Ingredienser

    • 100 g pinjekerner
    • 1 appelsin
    • 25 g persille
    • 25 g basilikum
    • 100 g rasp
    • 1 æg
    • 2 lammespareribs (8 ribben pr. stk.) ved stuetemperatur
    • salt
    • friskkværnet sort peber
    • 2 spsk solsikkeolie
    • - foodprocessor med knivtilbehør

    Vejledning

    • Rist pinjekernerne i 2-3 minutter, indtil de er gyldenbrune, og lad dem afkøle. Vask appelsinen, og riv 2 tsk skræl.
    • Sæt knivtilbehøret i foodprocessoren, før du tilsætter pinjekerner, appelsinskræl, persille, basilikum, rasp, æg samt salt og peber efter smag. Denne blanding kan tilberedes dagen i forvejen og opbevares i køleskabet, indtil den skal bruges.
    • Forvarm ovnen til 225 ºC. Krydr lammespareribs med salt og peber efter behov. Opvarm olien på panden, og brun lammespareribsene i 1-2 minutter.
    • Tag kødet af panden, og læg det på et ildfast fad med benene pegende opad. Dæk begge sider med pinjekerner og urteblanding.
    • Tag kødet ud af ovnen, og lad det hvile i 10 minutter, før det skæres ud. Skøn med grønne bønner og hasselbagte kartofler.
    • 35 minutters forberedelsestid (+ 10 minutter hvile)
    Lammespareribs Med Pinjekerner Og Urteskorpe | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.