Læg basilikumstilkene (behold bladene) i smagsforstærkeren.
Skær kartoflerne ud på langs, placer dem i dampskål 2, og drys med salt. Indstil timeren til 15 minutter for at forkoge kartoflerne.
Tildæk kyllingekødet med film, og bank kødet fladt. Læg 2 blade basilikum, 1 soltørret tomat og 1 skive mozzarella i midten af hvert kyllingestykke. Smag til med salt og peber, rul kødet tæt sammen, og fastgør det med en tandstikker.
Efter 10 minutter skal fennikel og hvidløg tilsættes til dampskål 3 og dampkoges med resten af maden i de resterende 5 minutter. Bland kartofler, fennikel og oliven i en skål, og tilsæt basilikum. Pensl kyllingerullerne med olie, skær dem i tre stykker, og server dem med kartoffel- og fennikelblanding.
Ved at klikke på linket forlader du den officielle Royal Philips ("Philips") hjemmeside. Eventuelle links til tredjepartswebsteder, der kan vises på dette websted, er kun tilvejebragt for din bekvemmelighed og repræsenterer på ingen måde nogen tilknytning til eller godkendelse af oplysningerne på disse linkede websteder. Philips giver ingen erklæringer eller garantier af nogen art med hensyn til tredjepartswebsteder eller oplysningerne deri.