0

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom.

    Kyllingeruller med soltørrede tomater og mozzarella

    Middelhavssol på en tallerken

    Portioner 4 p, Forberedelsestid: 0 m, Tilberedningstid: 50 m

    Ingredienser

    • 750 g små, nye kartofler, skrællede
    • salt og peber
    • 4 enkelte stykker kyllingebryst
    • 3 kviste basilikum
    • 4 soltørrede tomater og 1 spsk tomatolie
    • ½ rund mozzarella, skåret i 4 skiver
    • 500 g fennikel, renset og skåret i skiver
    • 2 fed hvidløg, skrællet og skåret i skiver
    • 3 spsk sorte oliven

    Vejledning

    • Læg basilikumstilkene (behold bladene) i smagsforstærkeren.
    • Skær kartoflerne ud på langs, placer dem i dampskål 2, og drys med salt. Indstil timeren til 15 minutter for at forkoge kartoflerne.
    • Tildæk kyllingekødet med film, og bank kødet fladt. Læg 2 blade basilikum, 1 soltørret tomat og 1 skive mozzarella i midten af hvert kyllingestykke. Smag til med salt og peber, rul kødet tæt sammen, og fastgør det med en tandstikker.
    • Efter 10 minutter skal fennikel og hvidløg tilsættes til dampskål 3 og dampkoges med resten af maden i de resterende 5 minutter. Bland kartofler, fennikel og oliven i en skål, og tilsæt basilikum. Pensl kyllingerullerne med olie, skær dem i tre stykker, og server dem med kartoffel- og fennikelblanding.
    • Den samlede tilberedningstid er ca. 50 minutter
    Kyllingeruller Med Soltørrede Tomater Og Mozzarella | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.