Skræl agurkerne, halver dem på langs, og fjern derefter kernerne med en ske. Sæt rivetilbehøret i foodprocessoren, og riv agurken.
Bland agurken med mynte, yoghurt, 1 spsk olie og hvidløg. Smag til med salt og peber.
Pensl lammekoteletterne let med olie, smag til med salt og peber, og grill dem på grillen i 6-7 minutter, indtil de er gyldenbrune udenpå og rosa indvendigt. Server med agurkesalat
20 minutters forberedelsestid
Lignende opskrifter
Hovedretter
Vildtsteak Med Valnøddesauce Og Granatæble | Philips
Ved at klikke på linket forlader du den officielle Royal Philips ("Philips") hjemmeside. Eventuelle links til tredjepartswebsteder, der kan vises på dette websted, er kun tilvejebragt for din bekvemmelighed og repræsenterer på ingen måde nogen tilknytning til eller godkendelse af oplysningerne på disse linkede websteder. Philips giver ingen erklæringer eller garantier af nogen art med hensyn til tredjepartswebsteder eller oplysningerne deri.