1
0

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom.

    Aspargessuppe med frisk estragon

    Estragonen gør hele forskellen

    Portioner 4 p, Forberedelsestid: 10 m, Tilberedningstid: 30 m

    Ingredienser

    • 1 spsk. frisk estragon, finthakket
    • 1 tsk. sukker
    • 25 g smør
    • 150 ml tør hvidvin
    • 500 g asparges
    • 150 ml fløde

    Vejledning

    • Skær eller bræk først de grove ender af og skræl og skær derefter resten af aspargeserne i skiver (lade toppene være hele). Kog skrællen og enderne i 10 minutter i 7,5 dl vand med sukker og salt efter smag.
    • Smelt imens smørret i en gryde og lynsteg aspargesskiverne ved kraftig varme (gem toppene til senere), tilsæt fløden og skru lidt ned for varmen.
    • Si vandet fra skrællerne og tilsæt denne væde til de stegte stykker sammen med hvidvinen. Bring det hele i kog, lad det simre i 10 minutter, og purér suppen grundigt med stavblenderen.
    • Tilsæt aspargestoppene og lad suppen simre i yderligere 2-4 minutter. Krydres godt efter smag.
    • Fordeles i 4 portioner og drysses med estragon.
    • Samlet tilberedningstid: 30 minutter
    Aspargessuppe med frisk estragon

    Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.