Skær eller bræk først de grove ender af og skræl og skær derefter resten af aspargeserne i skiver (lade toppene være hele). Kog skrællen og enderne i 10 minutter i 7,5 dl vand med sukker og salt efter smag.
Smelt imens smørret i en gryde og lynsteg aspargesskiverne ved kraftig varme (gem toppene til senere), tilsæt fløden og skru lidt ned for varmen.
Si vandet fra skrællerne og tilsæt denne væde til de stegte stykker sammen med hvidvinen. Bring det hele i kog, lad det simre i 10 minutter, og purér suppen grundigt med stavblenderen.
Tilsæt aspargestoppene og lad suppen simre i yderligere 2-4 minutter. Krydres godt efter smag.
Ved at klikke på linket forlader du den officielle Royal Philips ("Philips") hjemmeside. Eventuelle links til tredjepartswebsteder, der kan vises på dette websted, er kun tilvejebragt for din bekvemmelighed og repræsenterer på ingen måde nogen tilknytning til eller godkendelse af oplysningerne på disse linkede websteder. Philips giver ingen erklæringer eller garantier af nogen art med hensyn til tredjepartswebsteder eller oplysningerne deri.